Σε Ίασμο και Σάπες την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης
Περάν των αφαιρεθέντων από το Δημαρχείο, οι δράστες έκλεψαν και οχήματα
Συνελήφθησαν τελικά οι τρεις ημεδαποί που τους είχαν προσαγάγει για την διάρρηξη στο Δημαρχείο Κομοτηνής. Μάλιστα οι δράστες δεν αφαίρεσαν μόνο αντικείμενα από το Δημαρχείο, αλλά και οχήματα από την Κομοτηνή, ενώ εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στην κωμόπολη του Ιάσμου.
Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, «όπως διαπιστώθηκε, αρχικά οι δράστες δρώντας από κοινού αφαίρεσαν από την πόλη της Κομοτηνής ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο και ακολούθως μετέβησαν σε δημόσια υπηρεσία όπου την διέρρηξαν,αφαιρώντας από το εσωτερικό της μεταξύ άλλων, δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές και ένα ρολόι.
Σχετικά Θέματα:
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι οι δράστες αφαίρεσαν ακολούθως μια δίκυκλη μοτοσικλέτα από οικισμό της Ροδόπης, ενώ ο ένας συλληφθείς την Τετάρτη 5 Απριλίου τις πρώτες πρωινές ώρες αφαίρεσε από την πόλη της Κομοτηνής μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα τρία τροχοφόρα και το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής».
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News