ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2018 - 19:51
ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΗ, ΚΕΧΡΟ, ΕΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΡΥΜΗ

Κλειστά τα σχολεία στους  δήμους Μαρωνείας -Σαπών και Ιάσμου

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χιόνια
Κλειστά σχολεία

Δεν υπάρχει σχετική απόφαση ακόμα για τον δήμο Κομοτηνής

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Μαρωνείας- Σαπών και Ιάσμου, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις των δήμων. Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη δημοτική ενότητα Οργάνης και Κέχρου, ενώ στη δημοτική ενότητα Φιλύρας, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στην Εσοχή και τη Δρύμη. Ακόμα δεν υπάρχει σχετική απόφαση και ενημέρωση για το τι θα γίνει στα σχολεία του Δήμου Κομοτηνής.


Η επίσημη ανακοίνωση για το δήμο Ιάσμου έχει ως εξής:

"Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη (27/02/2018), τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιάσμου λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας (σύμφωνα με το άρθρο 94 του Ν.3852/2010)."


Η σχετική επίσημη ανακοίνωση για το Δήμο Μαρωνείας -Σαπών έχει ως εξής:

"Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού που επικρατεί σε ολόκληρο το Δήμο ,με απόφαση του Δημάρχου Μαρώνειας Σαπών Γιάννη Σταυρίδη όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 δεν θα λειτουργήσουν ."

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Και τώρα που καταλάγιασε  ο κουρνιαχτός, μετά   την συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τους φορείς του τόπου,  το μόνο που θα βλέπουμε είναι,  να διαχειρίζονται όλοι το  αναπτυξιακό σχέδιο του πανεπιστημίου;

Ημερολόγιο