ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

θρακιώτικη γαστρονομία

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Περιηγήθηκαν και σε πολιτιστικά μνημεία της περιοχής όπως το αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας

18/07/2019 - 10:00
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ

Τα προϊόντα υπάρχουν, η ποιότητα είναι εδώ, η θάλασσα, τα αξιοθέατα επίσης, το μόνο που λείπει διαχρονικά είναι ο σωστός τρόπος ανάδειξής τους σε brand name

08/06/2019 - 10:00
ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Στην κουζίνα του εστιατορίου Diamond έγινε σήμερα προετοιμασία και παρουσίαση τοπικών παραδοσιακών συνταγών σε ξένους επισκέπτες

05/06/2019 - 16:02
ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων την Μελισσοκομία Καρακωστίδη στους Προσκυνητές και τον σύλλογο Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς»

30/05/2019 - 10:00
ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

Ο "Χ" μιλάει με τον πρόεδρο των Ζυθεστιατόρων ν. Ροδόπης Ανέστη Βαφειάδη, που προτάσσει την θρακιώτικη κουζίνα στην περίοδο της νηστείας και μετά από αυτήν

26/04/2019 - 10:00
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ

Με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την ενίσχυση του γαστρονομικού αποτυπώματος της Ροδόπης

12/03/2019 - 14:18
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Επαγγελματίες της Ροδόπης βρίσκονται στην Ισπανία για επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση γύρω από την γαστρονομία

Εις εξ αυτών ο Ανέστης Βαφειάδης μιλάει για την υπερπλούσια θρακιώτικη κουζίνα

06/03/2019 - 10:00

Μικροκομοτηναίικα

Έβαλε τέλος στο πρόγραμμα ύψους 33 εκ.