ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Γαστρονομία

ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥΣ

Ο Απ. Παπαδόπουλος της Φρουτοποιίας ΙΚΕ υποδέχεται στην Ροδόπη επισκέπτες από την Αθήνα, τουρισμός με άξονα την γαστρονομία αλλά και τον πολιτισμό

12/07/2019 - 10:00
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΠΑΡΑΚΑΘ’ ΚΙ ΑΡΟΘΥΜΙΑΣ»

Προσπάθεια προβολής και ανάδειξης του διατροφικού πολιτισμού, της ιστορίας, της νοστιμιάς και της υγιεινής της Ποντιακής κουζίνας

26/06/2019 - 10:00
ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, ενδιαφέρουσες οι ομιλίες από ανθρώπους διαφορετικών ειδικοτήτων

Προβολή, αξιοποίηση και ανάδειξη της αυτόχθονης φυλής της βραχυκερατικής αγελάδας ως πολιτιστικού πόρου και εργαλείου μάρκετινγκ

13/06/2019 - 10:00
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ

Τις πληροφορίες παρέχει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πάνος Παρασκελίδης

12/06/2019 - 10:00
ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Συνεργασία με εταίρους από Ισπανία και Κύπρο 

01/06/2019 - 10:00
ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων την Μελισσοκομία Καρακωστίδη στους Προσκυνητές και τον σύλλογο Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς»

30/05/2019 - 10:00
ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Στόχος η στήριξη νέων μαγείρων όπως και η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας

19/03/2019 - 10:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Επαγγελματίες της Ροδόπης βρίσκονται στην Ισπανία για επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση γύρω από την γαστρονομία

Εις εξ αυτών ο Ανέστης Βαφειάδης μιλάει για την υπερπλούσια θρακιώτικη κουζίνα

06/03/2019 - 10:00
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Ένας σεφ από την Ελλάδα και δύο βοηθοί από το Βέλγιο θα παρασκευάσουν συνταγές για 400 άτομα με υλικά της ΠΑΜΘ, σε συνταγές που αντιπροσωπεύουν τη γαστρονομία της

21/02/2019 - 10:00
ΣΤΟ 3 GOURMET BAR

Με την σφραγίδα του The Greek Butcher και της Οινοποιίας Lazaridi, το βράδυ της Παρασκευής 25/1 γίνεται μοναδικό

24/01/2019 - 10:00

Μικροκομοτηναίικα

Η αξιοπιστία και η ετοιμότητα  ενός κρατικού  η αυτοδιοικητικού μηχανισμού,  είτε των θεσμικών του οργάνων,  κρίνεται πάντοτε από την γρήγορη διαχείριση και από τις άμεσες λύσεις που προτείνονται όταν προκύπ