Για όσους βιάζονται να υποβαθμίσουν τη σημασία και τα οφέλη η όχι, που αποκόμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την επίσημη επίσκεψη του στη φιλικά φερόμενη προς την Τουρκία, Λιβύη, ας κρατήσουν χ
Διαφορετικό το γαστρονομικό ταξίδι, Τετάρτη με σούσι και Πέμπτη με ελληνική κουζίνα
Ο Απ. Παπαδόπουλος της Φρουτοποιίας ΙΚΕ υποδέχεται στην Ροδόπη επισκέπτες από την Αθήνα, τουρισμός με άξονα την γαστρονομία αλλά και τον πολιτισμό
Προσπάθεια προβολής και ανάδειξης του διατροφικού πολιτισμού, της ιστορίας, της νοστιμιάς και της υγιεινής της Ποντιακής κουζίνας
Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, ενδιαφέρουσες οι ομιλίες από ανθρώπους διαφορετικών ειδικοτήτων
Προβολή, αξιοποίηση και ανάδειξη της αυτόχθονης φυλής της βραχυκερατικής αγελάδας ως πολιτιστικού πόρου και εργαλείου μάρκετινγκ
Τις πληροφορίες παρέχει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πάνος Παρασκελίδης
Συνεργασία με εταίρους από Ισπανία και Κύπρο
Επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων την Μελισσοκομία Καρακωστίδη στους Προσκυνητές και τον σύλλογο Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς»
Στόχος η στήριξη νέων μαγείρων όπως και η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας
Επαγγελματίες της Ροδόπης βρίσκονται στην Ισπανία για επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση γύρω από την γαστρονομία
Εις εξ αυτών ο Ανέστης Βαφειάδης μιλάει για την υπερπλούσια θρακιώτικη κουζίνα
Ένας σεφ από την Ελλάδα και δύο βοηθοί από το Βέλγιο θα παρασκευάσουν συνταγές για 400 άτομα με υλικά της ΠΑΜΘ, σε συνταγές που αντιπροσωπεύουν τη γαστρονομία της