ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 5 Απριλίου, 2019 - 10:00
ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Σύλληψη τεσσάρων αντρών στον σταθμό ΟΣΕ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
σταθμός ΟΣΕ
μη νόμιμοι μετανάστες

Αγνώστων στοιχείων, το πιθανότερο μη νόμιμοι μετανάστες

Διονύσης Βοργιάς

Σε σύλληψη τεσσάρων αντρών αγνώστων στοιχείων προέβη η αστυνομία τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 3/4 στην Κομοτηνή. Συγκεκριμένα, στον σταθμό του ΟΣΕ έγινε η σύλληψη τεσσάρων αντρών, το πιθανότερο μη νόμιμων μεταναστών, οι οποίοι όμως χρησιμοποιούσαν το τρένο έχοντας κατά τις μαρτυρίες και εισιτήριο. Στο σημείο επενέβησαν συνολικά οκτώ αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τους άντρες και διενέργησαν την όλη υπηρεσία πράττοντας όσα ο νόμος ορίζει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το μεταναστευτικό/προσφυγικό δεν έχει κοπάσει, αντιθέτως παραμένει καθημερινό φαινόμενο στους τρεις νομούς της Θράκης, ιδίως στον Έβρο, με τις εισροές μεταναστών και προσφύγων να παραμένουν διαρκείς. Ο "Χ" το περασμένο διάστημα έχει καταγράψει συλλήψεις σε διάφορα σημεία της Ροδόπης, ακόμη και μέσα στην πόλη της Κομοτηνής (κυρίως σε ΚΤΕΛ και ΟΣΕ). 

Οι μετανάστες χρησιμοποιούν οχήματα διακινητών, όπως και μέσα μαζικής μεταφοράς. Το τελευταίο διάστημα τα υδάτινα "μονοπάτια" του ν. Ροδόπης έχουν ανακαλύψει οι διακινητές, με τον "Χ" να έχει καταγράψει περιπτώσεις διακίνησης μεταναστών να καταλήγουν ακόμη και σε ακτές του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προφανώς η πρόταση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την στράτευση  στα 18,  αποτυπώνει εύλογα την μεγάλη ανησυχία του ιδίου και   όχι μόνο των γαλάζιων  βουλευτών, αλλά και  του πολιτικού κόσμου, όπως και των πολ