ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 14 Απριλίου, 2017 - 11:00
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Σε εφαρμογή από 24 Απριλίου η ελεγχόμενη στάθμευση στην Κομοτηνή

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κομοτηνή
Κυκλοφοριακό

Κάρτες στάθμευσης θα είναι διαθέσιμες σε περίπτερα και μίνι μάρκετ κατά το μήκος του ποδηλατόδρομου καθώς και από το Δήμο Κομοτηνής

Στην Κομοτηνή συνηθίζουμε να παρκάρουμε ...παντού. Ένα από τα σημεία στάθμευσης είναι και οι θέσεις πάρκινγκ όπου κανονικά προσφέρονται για στάθμευση με κάρτα και ονομάζονται χώροι ελεγχόμενης στάθμευσης.


Όμως, η στάθμευση σε αυτές τις θέσεις, χωρίς την κατοχή της αντίστοιχης κάρτας, σταματάει. Ο Δήμος Κομοτηνής επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να ενημερώσει σχετικά τους δημότες, μοιράζοντας ενημερωτικές «κλήσεις», σε όσους έχουν παρκάρει πάνω σε τέτοιες θέσεις.


«Τη φορά αυτή δε θα σου κόψουμε κλήση. Από τις 24 Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα, ξεκινάει ο έλεγχος στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης (κάρτα). Βοήθησε κι εσύ για μια πόλη χωρίς κυκλοφοριακά προβλήματα και με σεβασμό στους πολίτες. Δήμος Κομοτηνής», αναφέρεται με κόκκινα γράμματα πάνω από την κλήση. Κάρτες στάθμευσης θα είναι διαθέσιμες σε περίπτερα και μίνι μάρκετ κατά το μήκος του ποδηλατόδρομου καθώς και από το Δήμο Κομοτηνής. Επίσης καταστήματα επί του ποδηλατόδρομου που θέλουν να προμηθευτούν κάρτες για τους πελάτες τους, θα μπορούν να το κάνουν από το Δήμο επίσης. 


Εμείς αναμένουμε να δούμε κατά πόσο αυτή η ανακοίνωση θα έχει πρακτική εφαρμογή! 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο κύβος ερρίφθη για τη συνεργασία των παρατάξεων «Περιφερειακή Αναγέννηση» του νέου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και του  Κωστή Σιμιτζή επικεφαλής της παράταξης «Περιφέρεια σε Δράση»,  για την επόμενη διοίκη