fbpx Σ. Τσεσμελής: Πρέπει να υποστηρίζουμε τα τοπικά καταστήματα
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2019 - 10:00
Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ MARKET 24 HOURS ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Σ. Τσεσμελής: Πρέπει να υποστηρίζουμε τα τοπικά καταστήματα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μάρκετ 24ώρες
τοπικά καταστήματα
food expo

Περήφανος που το κατάστημα πλέον απασχολεί "12 πολύ ικανοποιημένους εργαζομένους", όπως εξηγεί, γνωστοποιώντας το τι αποκόμισε από την έκθεση FOOD EXPO την οποία και επισκέφτηκε

Μία ακόμα FOOD EXPO (16 - 18 Μαρτίου 2019) έφτασε στο τέλος της καταγράφοντας εντυπωσιακές, σε ποσότητα αλλά και ποιότητα, εμπορικές συμφωνίες, εκατοντάδες ικανοποιημένους εκθέτες και χιλιάδες ενθουσιασμένους επισκέπτες. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Σωτήρης Τσεσμελής, επιχειρηματίας της Κομοτηνής και ιδιοκτήτης του 24 Hours Market Κομοτηνής.

"Μέσα από το κατάστημα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε είναι πολύ σημαντικό να επισκέπτεσαι εκθέσεις του είδους σου", δήλωσε στον "Χ", χαρακτηρίζοντας την FOOD EXPO ως την "μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται στον κλάδο μας", κι εξηγώντας ότι η στοχοθεσία της επίσκεψής του αφορούσε στην δια ζώσης ενημέρωση για νέα προϊόντα, τα οποία δεν έχουν εύκολα την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ελέγξουν από κοντά οι επιχειρηματίες της Ροδόπης, λόγω γεωγραφικής απόστασης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εμπειρία του από τις εκθέσεις έχει θετικό πρόσημο, καθώς έχει καταφέρει να εξασφαλίσει κάποια προϊόντα διαφορετικά από τα συνηθισμένα, όπως γάλα γαϊδούρας με πολύ καλές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό, χειροποίητες σοκολάτες Αγαπητού και Alexandros, φυτικές πρωτεΐνες και μπάρες δημητριακών από την Feedway. "Επίσης, δίνουμε έμφαση στις μικρές ζυθοποιίες που υπάρχουν στην Ελλάδα, ιδίως στην περιοχή μας. Εκτός από την Βεργίνα, την οποία στηρίζουμε από την αρχή, γιατί χάρη σε αυτή ζουν 110 οικογένειες της περιοχής, υπάρχουν επίσης μικροζυθοποιίες οι οποίες είναι πάρα πολύ ωραίες, όπως η μπύρα Φονιάς από την Σαμοθράκη ή η μπύρα Johnnies από την Δράμα, κι άλλες της ευρύτερης περιοχής", προσθέτει και εξηγεί ότι ως επιχειρηματίας δίνει βάση στις τοπικές επιχειρήσεις και στην ανάπτυξη συνεργασιών με αυτές. Μάλιστα, αποκαλύπτει και μία από τις νέες αποκλειστικές συνεργασίες που κατάφερε να κλείσει στο πλαίσιο της FOOD EXPO, ήτοι αυτή με την εταιρία Miran. Πρόκειται για μία από τις δύο μόλις ελληνικές εταιρίες, που εμπορεύονται παστουρμά και γενικά παραδοσιακά αλλαντικά με την 'σφραγίδα' της παράδοσης της Κωνσταντινούπολης.

Ο κος Τσεσμελής, πάντως, στο πλαίσιο της συζήτησης, δεν κρύβει ότι τα πολλά επαρχιακά καταστήματα πανελλαδικά, έτσι και στην Κομοτηνή, βίωσαν και συνεχίζουν να βιώνουν την κρίση στο πετσί τους, αλλά με περηφάνια δηλώνει ότι η επιχείρησή του αναδείχθηκε μέσα από την κρίση με σκληρή δουλειά. Παραθέτει την γεωμετρική πρόοδο σε απασχολούμενους εργαζομένους, καθώς πριν περίπου επτά χρόνια στο κατάστημα απασχολούνταν τέσσερα άτομα, ενώ εν έτει 2019 απασχολούνται δώδεκα εργαζόμενοι, τους οποίους και χαρακτηρίζει "πολύ ικανοποιημένους".

Τέλος, ο ιδιοκτήτης του 24 Hours Market Κομοτηνής δεν κρύβει ότι το κατάστημά του έχει καταξιωθεί και χάρη στις παρεχόμενες υπηρεσίες του, από τις οποίες καταγράφει ενδεικτικά τρεις. Πρώτον, την 24ωρη δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών, δεύτερον, την 24ωρη δυνατότητα αποστολής και παραλαβής χρημάτων από όλο τον κόσμο, και τρίτον, την υπηρεσία delivery των 5.000 κωδικών επί 20ωρου βάσεως (8 το πρωί με 4 το ξημέρωμα) καθημερινά και πλέον σε αποκλειστική συνεργασία με το delivery.gr και με πολλές εκπλήξεις!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα και μία υπέροχη  ευρωπαϊκή οικογένεια θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε,  παράλληλα με την ατάκα του ελληνικού κινηματογράφου,  αναφερόμενοι  στην ΕΕ, από την οποία ζητάμε αλληλεγγύ