ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 22 Ιουνίου, 2017 - 11:00
ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ

Πολίτες μετατόπισαν αυτοκίνητο που έκλεινε το δρόμο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κυκλοφοριακό
Αλληλεγγύη
Κομοτηνή

Οδηγός παράτησε το αυτοκίνητό του, σχεδόν στο ένα μέτρο από το πεζοδρόμιο


Λεωφορείο δεν χωρούσε και οι δημότες "έσπρωξαν" στη σωστή θέση το ΙΧ

Διονύσης Βοργιάς

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ...δημοτικής "αλληλεγγύης" εντόπισε ο φακός αναγνώστριάς μας επί της Νικολάου Ζωίδη.


Πιο συγκεκριμένα, κατά τις πρώτες μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 21 Ιουνίου, οδηγός ΙΧ πάρκαρε επί της οδού, λίγο πριν τη συμβολή Ζωίδη και Ηροδότου. Το παρκάρισμά του δεν ήταν ...περίτεχνο, με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του οχήματος να είναι αρκετά έξω από το όριο στάθμευσης.

Οι οδηγοί ΙΧ χωρούσαν να περάσουν από τον δρόμο, παρόλα αυτά, όταν ήρθε η στιγμή να διέλθει ένα λεωφορείο, αυτό δεν χωρούσε. Οι κόρνες αποτέλεσαν ...φυσικό επακόλουθο στις "άκαρπες" μανούβρες, ενώ χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά, ώστε να σχηματιστεί ουρά δεκάδων αυτοκινήτων, καθότι διανύαμε ώρες αιχμής για το κέντρο της Κομοτηνής. Τα αυτοκίνητα περίμεναν, οι οδηγοί έψαχναν τον ιδιοκτήτη του ΙΧ, ενώ η ροή των δικύκλων συνεχίστηκε, αναγκαστικά, από τον ποδηλατόδρομο.


Μέχρι αυτό το σημείο, η ιστορία δεν έχει κάτι το "ξεχωριστό". Σε παρόμοια περιστατικά, μετά από κάποια λεπτά και αρκετές κόρνες, εμφανίζεται ο οδηγός και κατόπιν ...εξαφανίζεται γρήγορα. Αυτή τη φορά, όμως, ο οδηγός ήταν άφαντος, με αποτέλεσμα η υπομονή των δημοτών να εξαντληθεί. 


Μετά από αρκετά λεπτά, όπου η ουρά κόντευε να φτάσει στο πάρκο Περιφέρειας, οδηγοί και περαστικοί πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Κυριολεκτικά, καθώς έσπρωξαν το αυτοκίνητο και το μετατόπισαν στην κατάλληλη θέση στάθμευσης, ανοίγοντας το δρόμο και την κυκλοφορία. 


Η δημοτική "αλληλεγγύη", απέναντι στην απίστευτη αναισθησία στα καλύτερά της!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο κύβος ερρίφθη για τη συνεργασία των παρατάξεων «Περιφερειακή Αναγέννηση» του νέου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και του  Κωστή Σιμιτζή επικεφαλής της παράταξης «Περιφέρεια σε Δράση»,  για την επόμενη διοίκη