fbpx Πανελλαδική διάκριση για την Θρακιώτισσα DASTERI AE
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2019 - 10:00
ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

Πανελλαδική διάκριση για την Θρακιώτισσα DASTERI AE

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
επιχειρείν
Dasteri
Βράβευση
Βασίλης Δαστερίδης

Β. Δαστερίδης: «Δεν εγκαταλείψαμε την χώρα, θελήσαμε να επενδύσουμε στην περιοχή μας»

Η εταιρία διατηρεί δύο ταχέως αναπτυσσόμενα εργοστάσια στην Αλεξανδρούπολη

Η DASTERI AE βραβεύθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of The Greek Economy 2019, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Η γιορτή-θεσμός της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας, διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ),του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), και παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις. Η αξιολόγησή τους γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, όπως είναι η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση και η ρευστότητα. Ταυτόχρονα συνυπολογίζονται και άλλοι παράγοντες μεταξύ των οποίων είναι τα επενδυόμενα κεφάλαια των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η Θράκη στο προσκήνιο της αριστείας
Ανεβαίνοντας στο βήμα και παίρνοντας το λόγο ο κ. Βασίλης Δαστερίδης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, χαρακτήρισε ως «ιδιαίτερη η χαρά μας για αυτή τη βράβευση που έρχεται μετά από προσπάθειες πολλών ετών» και δεν έκρυψε πως «είχαμε θέσει σαν εταιρία εδώ και αρκετά χρόνια συγκεκριμένους στόχους που σταδιακά υλοποιούνται, κάτι που μας ικανοποιεί».

Αναλυτικά, πληροφόρησε: «Για να γίνει αυτό βεβαίως τα τελευταία 10-15 χρόνια έχουμε επενδύσει πάρα πολύ στην έρευνα και το εκσυγχρονισμό των δυο μονάδων παραγωγής που εδρεύουν στην Αλεξανδρούπολη με κύριο σκοπό να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό από πλευράς ποιότητας προϊόν και να καλύπτουμε τις υψηλότερες προδιαγραφές για τους πελάτες μας σε 52 χώρες, είτε αφορά φωτιστικό σώμα για οχήματα είτε για φωτιστικό εσωτερικών –εξωτερικών χώρων –δρόμων τύπου LED».

Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει ότι η DASTERI AE φέρνει την Θράκη στο προσκήνιο της αριστείας και η φιλοσοφία των ανθρώπων της έχει ως κέντρο αναφοράς την ενίσχυση της δράσης στην ακριτική περιοχή και επ’ ουδενί την εγκατάλειψη της Θράκης. Γι’ αυτό ο κ. Δαστερίδης υπερτόνισε: «Θεωρώ πολύ σημαντικό να τονίσω πως είμαστε μια εταιρία που εδρεύει στον Έβρο και γενικότερα στην Θράκη κάτι που μας έδινε την δυνατότητα με μεγάλη ευκολία να εγκαταλείψουμε την χώρα, δεν το κάναμε, θελήσαμε να επενδύσουμε στην περιοχή μας, θα παραμείνουμε στην περιοχή μας για να κρατήσουμε τους νέους εκεί γιατί τους χρειαζόμαστε πολύ».

Το Who is Who της εταιρίας
Η DASTERI εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη Έβρου και δραστηριοποιείται από το 1976 στην κατασκευή φανών οχημάτων σε μία πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής.

Επενδύοντας συνεχώς σε υψηλής κατάρτισης προσωπικό και νέες τεχνολογίες, σήμερα αποτελεί μία καταξιωμένη ευρωπαϊκή εταιρία η οποία εξάγει τα προϊόντα της σε 47 σημεία πώλησης και διανομής ανά τον κόσμο. Τα προϊόντα της Dasteri κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών και διεθνών αγορών. Στα πλαίσια της δυναμικής της ανάπτυξης στις καινοτόμες λύσεις για την πράσινη ενέργεια, η Dasteri το 2007 επέκτεινε την δραστηριότητά της στην κατασκευή φωτιστικών LED εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με την δημιουργία νέων μονάδων παραγωγής με σκοπό να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Σήμερα η Dasteri κατέχει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία αφού έχει ήδη πραγματοποιήσει πλειάδα έργων με απόλυτη επιτυχία μέσω δημοσίων αλλά και διεθνών διαγωνισμών. Με την δέσμευση για έρευνα και προγραμματισμό για πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα η Dasteri συνεχίζει να κάνει μεγάλες επενδύσεις σε ό,τι αφορά τα μέσα και τις προσπάθειες να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της αγοράς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επιτυχία της Dasteri είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας για ποιότητα σε κάθε στάδιο παραγωγής. Η οργάνωση περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό από επαγγελματίες που είναι γνώστες του σχεδιασμού, της παραγωγής και του μάρκετινγκ για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προσπαθούμε όπως όλοι οι εχέφρονες Έλληνες με τη στοιχειώδη νοημοσύνη, να αντιληφθούμε τους πραγματικούς  λόγους, που οδήγησαν  στην απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας να απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις