ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2019 - 10:00
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ο καμένος χάρτης της Ροδόπης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παράπονα
Αντιπεριφέρεια
χάρτης
πινακίδα

Δέκτης εύλογων παραπόνων ο «Χ» για την εικονιζόμενη κατάσταση

Διονύσης Βοργιάς

Μόνο …τη Ροδόπη δεν μπορεί να διακρίνει κανείς σε αυτό τον χάρτη. Είναι ο χάρτης που βρίσκεται μπροστά από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης (παλιά Νομαρχία). Εδώ και καιρό ο συγκεκριμένος χάρτης δεν πληροί ούτε την χρηστική ούτε την αισθητική χρήση του, καθώς είναι καμένος από τον ήλιο.

Δέκτης εύλογων παραπόνων γίνεται ο «Χ» αναφορικά με αυτό το μικρό μεν, αλλά εύκολα επιλύσιμο πρόβλημα. Γράφει αναγνώστης μας: «Η πινακίδα ευρίσκεται μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Σε αυτή την πινακίδα κάποτε υπήρχε ο χάρτης της Ροδόπης. Μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος, ο χάρτης εξαφανίστηκε από τις καιρικές συνθήκες. Τώρα μοιάζει με σουρεαλιστικό πίνακα. Κάποιος πρέπει να τοποθετήσει καινούργιο χάρτη ή να απομακρύνει την πινακίδα».

Ελπίζουμε το ως άνω πολύ απλό, δηλαδή η τοποθέτηση ενός καινούργιου χάρτη και η μέριμνα, ώστε με κάποιο τρόπο να μην μπορεί να φθείρεται τόσο εύκολα, να γίνει άμεσα από τους αρμόδιους.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τώρα που  ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει τις πύλες για να φύγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες και προφανώς να πλημμυρίσει τη χώρα μας,  προάγγελος του τι μέλλει να  συμβεί, είναι η πολιτική που θέλει να εφα