fbpx Μία στέγη αγάπης για αστέγους της Κομοτηνής
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2018 - 10:00
ΗΔΗ ΕΞΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΣΤΕΓΗ

Μία στέγη αγάπης για αστέγους της Κομοτηνής

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ζωή Κοσμίδου
Λέσχη Lions Ορφέας Ροδόπης
Επίδειξη μόδας
Φιλανθρωπικός σκοπός

Πρόεδρος Lions Ζ. Κοσμίδου: "Το εγχείρημα είναι δύσκολο οικονομικά, αλλά με τη βοήθεια όλων αντέχουμε"


Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας για την ενίσχυση της Στέγης

Διονύσης Βοργιάς

Μία στέγη για τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν σπίτι, που έχασαν το σπίτι τους ή που λόγω ανωτέρας βίας απομακρύνονται από αυτό. Αυτή είναι η Στέγη Αγάπης, όπως έχει ονομαστεί, της Λέσχης Lions "Ορφέας" Κομοτηνής, η οποία - όπως μας ενημερώνει η πρόεδρός της Ζωή Κοσμίδου, έχει ήδη ανταποκριθεί σε έξι αιτήματα, ενώ αναμένεται να φιλοξενήσει κι άλλους συμπολίτες μας που χρειάζονται βοήθεια. 

"Η Στέγη λειτουργεί εδώ και ενάμιση χρόνο και ήδη έξι άτομα έχουν φιλοξενηθεί από μισό έως έναν χρόνο σε αυτή", θα μας η Ζωή Κοσμίδου, και θα συνεχίσει: "Η λειτουργία της γίνεται σε συνεργασία, σε ό, τι αφορά στην εισδοχή των ατόμων, με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής, ώστε αυτοί να πληρούν κάποια χαρακτηριστικά, και με την υποστήριξη των φορέων της πόλης, των ιδιωτών, των επιχειρήσεων, των μεμονωμένων συμπολιτών μας, γι' αυτό και θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην κοινωνία της Κομοτηνής". Η ίδια δεν κρύβει τις οικονομικές δυσκολίες, γι' αυτό και ευχαριστεί όλους όσους συνδράμουν σε οποιοδήποτε βαθμό στο εγχείρημα. "Είναι ένα δύσκολο έργο, οι Lions απλώς μπήκαν μπροστά, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τους Κομοτηναίους. Το εγχείρημα - οικονομικά - είναι πολύ δύσκολο, αλλά αντέχουμε και θα τα καταφέρουμε", σημειώνει, ενώ αναδεικνύει ότι η Στέγη θα δεχθεί κι άλλους συμπολίτες μας το επόμενο διάστημα και πως ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο είναι πως - όσοι δέχονται την φιλοξενία - μετά καταφέρνουν κι επανεντάσσονται στον κοινωνικό ιστό.

Επίδειξη μόδας για την ενίσχυση της Στέγης
Προκειμένου να ενισχυθεί η Στέγη, πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας, το βράδυ της Κυριακής 17 Ιουνίου στην πισίνα του ξενοδοχείου Χρήστος κι Εύη. Με χορηγό επικοινωνίας τον "Χ" και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής, με αρωγούς πολλά καταστήματα κι επιχειρηματίες της περιοχής, με δωρεάν μεταφορά από και προς τον χώρο του ξενοδοχείου με προσφορά των Αστικών ΚΤΕΛ Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε μία όμορφη επίδειξη μόδας, για μικρούς και μεγάλους. Πριν την επίδειξη ακούστηκαν τραγούδια από την χορωδία και ταλαντούχους νεαρούς μουσικούς  του ωδείου "Κόψα".

Την εκδήλωση υποστήριξαν με την εθελοντική συμμετοχή τους και ευγενικές χορηγίες οι εξής τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, εταιρείες, ιδιώτες και σύλλογοι της Ροδόπης: Καταστήματα ένδυσης Aralie, Mateosian, Παιδικά Eponymo, Νυφικά Χρυσό Κουφέτο, Εσώρουχα - Μαγιό Katsikaki, Υποδήματα παιδικά ZOO Shoes, Οπτικά ΚΙΤΖΙΔΗΣ, Κομμωτήριο Sakis, Μακιγιάζ ORAMA, Περιποίηση ονύχων Nyxomania, Κοσμήματα Ioannas handmade, Ωδείο Κόψας, Οφθαλμολογικό Ιατρείο Γιάννης Κοσμίδης, Περιποίηση σώματος Laserderm, Αθλητικό Κέντρο Ladies Fitness club, Schur Flexibles group, Ξενοδοχεία DEMOCRITUS, Chris and Eve, Μετακινήσεις ΑΣΤΙΚΑ Κομοτηνής, Ηχητική κάλυψη The Art of Production, Άνθη - Φυτά Γαρδένια, Τυπογραφικά ΤΣΙΜΟΥΡΔΑΓΚΑ, Γ. ΦΥΓΚΑΣ, Ποτοποιία - Οινοποιία ΘΡΑΚΗΣ, Φωτογραφία Ιωάννης Τεπετσικλής, DJ Αντώνης Καμπουρίδης, ΚΝΙΚΟΣ "Το Μανάβικο της Κομοτηνής", Ι.ΚΤΕΟ ΡΟΔΟΠΗΣ.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ποτέ δεν είναι αργά και έτσι εν μέσω του καλοκαιριού βγήκαν τα αποτελέσματα και αναρτήθηκαν οι πίνακες στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, με προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων, υγειονομικού προσωπικού κυρίως, για τη στε