fbpx Με ορμητήριο τη νέα στέγη το Ραδιοταξί Κομοτηνής σας πάει παντού
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2019 - 10:00
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ

Με ορμητήριο τη νέα στέγη το Ραδιοταξί Κομοτηνής σας πάει παντού

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ραδιοταξί Κομοτηνής
Εγκαίνια
Τσικνοπέμπτη

Σε νέο χώρο, δίπλα ακριβώς στις γέφυρες Κομοτηνής, φιλοτεχνημένο από τον καλλιτέχνη Στάθη Γκεβρέκη, στεγάζεται ο συνεταιρισμός


Ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Κομοτηνής είναι μέλος του δικτύου ταξί Eurotaxi

Δήμητρα Συμεωνίδου

"Ο Θεός να είναι στο τιμόνι σας", ευχήθηκε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων, τελώντας το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια της νέας στέγης του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Κομοτηνής. Σε νέο χώρο, δίπλα ακριβώς στις γέφυρες Κομοτηνής, φιλοτεχνημένο από τον καλλιτέχνη Στάθη Γκεβρέκη, στεγάζεται ο συνεταιρισμός και όλα τα μέλη του ήταν εκεί στα επίσημα εγκαίνια. Ο μητροπολίτης ξεναγήθηκε στον χώρο από τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Ευάγγελο Κολοκοτρώνη και όλα τα μέλη της διοίκησης και ευχήθηκε ασφαλείς διαδρομές σε όλους. Ανέδειξε επίσης ότι οι οδηγοί ταξί "είστε αυτοί που στηρίζετε τις ευπαθείς ομάδες, αυτούς που έχουν πρόβλημα, που θέλουν να πάνε στο νοσοκομείο, που θα κάνουν αιμοκάθαρση. Εκτός ότι θα τους μεταφέρετε με ασφάλεια στον προορισμό τους, σας βλέπω να τους κρατάτε και από το χέρι για να βγουν από το αυτοκίνητο, να περάσουν τον δρόμο. Και γι' αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε κοντά στους ανθρώπους".

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση έγινε η νέα στέγη και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα χάρη στην περίτεχνη διακόσμηση. Το γεγονός ότι τα εγκαίνια έγιναν ανήμερα Τσικνοπέμπτης έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους του συνεταιρισμού να στήσουν ψησταριά, να φάνε όλοι μαζί σαν μία οικογένεια και να γιορτάσουν  τη νέα τους στέγη.

Παρών ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ανέστης Βαφειάδης που απέδωσε τα εύσημα στους ανθρώπους του ταξί που επένδυσαν στην πόλη, ο αντιδήμαρχος  Οικονομικών Δημήτρης Πολιτειάδης, ο Ανδρέας Κακαζάνης πρόεδρος Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Ν. Ροδόπης. Ο κος Βαφειάδης έκανε λόγο για ένα νέο ξεκίνημα από μια μεγάλη επαγγελματική ομάδα του νομού και ευχήθηκε καλές δουλειές, ο στόλος τους να αυξηθεί "αυτά τα εγκαίνια να είναι μία αχτίδα φωτός. Η επιχειρηματικότητα και η ανάπτυξη πρέπει να ξεκινήσει από εδώ, σε ένα γραφείο με δύο υπαλλήλους που αν το βοηθήσουμε θα αναπτυχθεί παραπάνω".

Το ραδιοταξί Κομοτηνής αναλαμβάνει την γρηγορότερη και εξασφαλισμένη μεταφορά των επιβατών όλο το 24ωρο, 12 μήνες το χρόνο. Το τηλεφωνικό κέντρο ανταποκρίνεται στις κλήσεις των επιβατών καθ' όλη τη διάρκεια ημέρας και νύχτας στο γνωστό τηλέφωνο 253103777.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί δεν περιορίζονται στις μεταφορές, εντός πόλης και εντός νομού Ροδόπης, αλλά επεκτείνουν την εξυπηρέτηση του κοινού, προς γειτονικές πόλεις, σε λιμάνια και αεροδρόμια, αλλά και προς γειτονικές χώρες όπως Βουλγαρία και Τουρκία. Παράλληλα οι οδηγοί μεριμνούν κα για την ασφάλεια των επιβατών, όχι μόνο στη διάρκεια της μεταφοράς, αλλά και όταν αυτή ολοκληρώνεται αναμένοντας μέχρι ο επιβάτης να μπει μέσα στο σπίτι του. Ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Κομοτηνής είναι μέλος του δικτύου ταξί Eurotaxi.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Επαίρεται ο υπουργός Εργασίας  για το   τολμηρό και εκσυγχρονιστικό νομοσχέδιο του, που προσαρμόζεται στις τεχνολογικές οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις,  όπως το χαρακτηρίζει,  παρόλο που αλλάζει άρδην