ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΛΕΥΡΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Καθυστερεί το πλήρες άνοιγμα του κόμβου Μέστης η Εγνατία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διόδια Μέστης
Εγνατία Οδός

Οι δεσμεύσεις ότι δήθεν θα επιταχυνόταν η κατασκευή δεν τηρήθηκαν

Διονύσης Βοργιάς

Καθυστερεί το πλήρες άνοιγμα του κόμβου της Μέστης η Εγνατία Οδός. Αυτό προκύπτει από τις νέες «προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις» που ελήφθησαν στο σημείο, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης. 

Κατ’ αυτό τον τρόπο, φαίνεται πως η Εγνατία Οδός όχι απλώς προχωράει στην κατασκευή πλευρικών σταθμών διοδίων, αλλά αργεί και χαρακτηριστικά, ούσα ανακόλουθη στις δεσμεύσεις που έγιναν ενώπιον του αντιπεριφερειάρχη Ν. Τσαλικίδη και του δημάρχου Μαρωνείας – Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου, ότι η κατασκευή θα γίνει το ταχύτερο δυνατό, για να δοθεί ξανά ο κόμβος σε πλήρη κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, με την σχετική απόφαση δίνεται «παράταση ισχύος της σχετικής απόφασης μέχρι και την Δευτέρα 30-09-2019 προκειμένου να ολοκληρωθούν οι σχετικές εργασίες». Η κατασκευή υποτίθεται ότι θα ολοκληρωνόταν μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. 

Το πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες επακριβώς και – το πότε επίσης θα τεθούν σε λειτουργία οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων – παραμένει άγνωστο επί του παρόντος.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί καίγονται τόσο στην κυβέρνηση να προχωρήσουν άμεσα οι επενδύσεις χρυσού και στη Θράκη, αφού ουσιαστικά και με βάση τους σχεδιασμούς που υπάρχουν,  ελάχιστες θέσεις εργασίας θα αποδ