ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 4 Αυγούστου, 2018 - 10:00
ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΜΜΩΔΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ BEACH BAR

Καλοκαίρι στην παραλία Μέσης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παραλία Μέσης
Μέση
Παραλία

Χρειάζεται μεγαλύτερη μέριμνα για την καθαριότητα και όσους δεν σέβονται τους κανόνες χρήσης του δημοσίου χώρου 

Καλοκαίρι στην παραλία Μέσης σημαίνει γαλάζια σημαία, αμμώδης παραλία και οργανωμένα beach bar. Το καλοκαίρι βρίσκεται στον κορύφωσή του και με σύμμαχο τον καιρό, μετά από έναν ομολογουμένως βροχερό μήνα, όλο και περισσότεροι εξορμούν στις παραλίες. Η παραλία Μέσης έχει τους δικούς της "φανατικούς" παραθεριστές. Είναι οι ιδιοκτήτες σπιτιών του οικισμού παραλίας, αλλά και τουρίστες, Έλληνες και τα τελευταία χρόνια Βούλγαροι και Ρουμάνοι, που έχουν ανακαλύψει την περιοχή και την προτιμούν για το μπάνιο τους. 


Το τοπίο ελκυστικό, από τη μία η αμμώδης παραλία και η γαλάζια θάλασσα και από την άλλη το δασάκι με το πράσινο. Επιλογές για όλους, εκείνους που προτιμούν να κάθονται πλάι στο κύμα απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα δύο οργανωμένα beach bar, εκείνους που θέλουν να κάνουν χρήση των δημοτικών ομπρελών και εκείνους που αγαπούν να κάθονται κάτω από τη σκιά των δένδρων.


Πάντως μία μεγαλύτερη μέριμνα για την καθαριότητα και όσους δεν σέβονται τους κανόνες χρήσης του δημόσιου χώρου, θα ήταν χρήσιμη. Και προς αυτήν την κατεύθυνση ρόλο έχουν οι ίδιοι οι παραθεριστές, αλλά και οι αρμόδιες Αρχές στην προκειμένη περίπτωση Δήμος και Λιμεναρχείο. Μόνο έτσι θα εκλείψουν φαινόμενα, όπως αυτά που είδαμε στην παραλία μεταξύ Αρωγής και Μέσης με στοίβα σκουπιδιών έξω από τον κάδο απορριμμάτων, αλλά και σκουπίδια μέσα στο δασάκι της Μέσης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.