fbpx Η JYSK στην Κομοτηνή: Ενάντια στο ρεύμα αποχωρήσεων πολυεθνικών εταιρειών από την χώρα μας
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2017 - 11:00
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η JYSK στην Κομοτηνή: Ενάντια στο ρεύμα αποχωρήσεων πολυεθνικών εταιρειών από την χώρα μας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επιχειρήσεις
Επιχειρηματίες
Μαγαζιά
αγορά
Κομοτηνή
Ροδόπη
JYSK

Αλέξανδρος Μπαχαρίδης, διευθυντής του καταστήματος στην Κομοτηνή: Πιστεύουμε στην Ελλάδα και δεν φοβόμαστε να επενδύσουμε εδώ

Την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, στις 9 το πρωί, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το έκτο της κατάστημα στην Ελλάδα, στην Κομοτηνή, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.


Η Κομοτηνή αποτελεί την πρώτη πόλη της Θράκης στην οποία θα έχει παρουσία η JYSK καθώς η Δανέζικη αλυσίδα  καταστημάτων που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει το έκτο της κατάστημα στην Ελλάδα συνεχίζοντας σταθερά τα πλάνα επέκτασής της.


Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και μέχρι το τέλος του έτους ακολούθησαν άλλα 3 καταστήματα (σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ελληνικό) ενώ το 2016 άνοιξε το κατάστημα στις Αχαρνές. Ενάντια στο ρεύμα των αποχωρήσεων πολυεθνικών εταιρειών από την χώρα μας η JYSK αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα και μετά την Κομοτηνή και μέχρι τις 31 Αυγούστου, τελευταία ημέρα του οικονομικού έτους της JYSK θα έχουν ανοίξει αρκετά ακόμα καταστήματα.


Στα πλαίσια της στρατηγικής αυτής, η Θράκη και γενικότερα η Βόρεια Ελλάδα βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες της JYSK και η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στην Κομοτηνή, αυτό το σημείο πλέον έχει βρεθεί, στο εμπορικό πάρκο KOSMOPOLIS. 


Σε αναμονή των εγκαινίων μιλήσαμε με τον Αλέξανδρο Μπαχαρίδη, διευθυντή του καταστήματος JYSK στην Κομοτηνή.


Κύριε Μπαχαρίδη, μιλήστε μας λίγο για την JYSK.
- H JYSK είναι μια Δανέζικη, πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι. Ο όμιλος JYSK αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε 47 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχει πάνω από 2.400 καταστήματα και 21.000 υπαλλήλους. Στην Ελλάδα η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2015 και τώρα έχει 5 καταστήματα σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα της Κομοτηνής θα είναι το έκτο κατάστημα της JYSK στην Ελλάδα και το πρώτο στη Θράκη.


Για ποιο λόγο επέλεξε η JYSK να επενδύσει στην Ελλάδα σε μια περίοδο που πολλές μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες αποχωρούν λόγω της οικονομικής κρίσης;
- Όπως ανέφερε ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της JYSK, Lars Larsen, στα εγκαίνια του 1ου καταστήματος στην Ελλάδα, στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2015, πιστεύουμε στην Ελλάδα και δεν φοβόμαστε να επενδύσουμε εδώ. Άλλωστε η JYSK έχει παρουσία σε τόσες πολλές χώρες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο επομένως το μοντέλο έχει εφαρμοστεί με επιτυχία σε πολλές και διαφορετικές συνθήκες. Η πρόταση της JYSK είναι ποιοτικά προϊόντα, με εγγύηση, σκανδιναβικό design και προδιαγραφές σε εξαιρετικές τιμές και προσφορές. Ένα τέτοιο μοντέλο μπορεί να αποδώσει και σε άσχημες οικονομικές συνθήκες και απόδειξη είναι η πολύ καλή πορεία μας στην Ελλάδα, στον 1,5 χρόνο της παρουσίας μας στη χώρα.


Και για ποιο λόγο επέλεξε η JYSK να ανοίξει ένα κατάστημα στην Κομοτηνή;
- Η Κομοτηνή είναι μια πόλη που μας ενδιέφερε και ψάχναμε για να βρούμε ακίνητο καθώς θέλαμε να ανοίξουμε ένα κατάστημα εδώ. Ο χώρος βρέθηκε, στο Εμπορικό Πάρκο KOSMOPOLIS και είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε λίγες μέρες θα κάνουμε τα εγκαίνια του καταστήματός μας. Η Κομοτηνή είναι μια ζωντανή πόλη, με έντονο φοιτητικό στοιχείο και πιστεύουμε ότι ένα κατάστημα σαν το δικό μας έλειπε από την περιοχή. 


Τι μπορεί να περιμένουν οι πελάτες που επισκέπτονται ένα κατάστημα JYSK;
- Στη JYSK δίνουμε προτεραιότητα στον πελάτη. Μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα JYSK αποτελεί μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία καθώς ο πελάτης θα βρει μεγάλη ποικιλία σε είδη για το σπίτι, σε σκανδιναβικό design και ποιότητα και εξαιρετική τιμή. Ανανεώνουμε συνεχώς την γκάμα μας έτσι ώστε να δίνουμε έμπνευση και ιδέες για τη διακόσμηση και την επίπλωση του σπιτιού και του κήπου. Και φυσικά η JYSK είναι γνωστή παγκοσμίως για τις εξαιρετικές προσφορές της που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να βρουν όμορφα και αξιόπιστα προϊόντα, με την εγγύηση ποιότητας JYSK.


Ποιες προϊοντικές κατηγορίες καλύπτει η JYSK;
- Όπως σας ανέφερα διαθέτουμε τα πάντα για το σπίτι από έπιπλα σπιτιού και κήπου, είδη διακόσμησης, στρώματα, παπλώματα και άλλα είδη για τον ύπνο, λευκά είδη, αλλά και προϊόντα καθημερινής χρήσης. Ειδικά στα προϊόντα ύπνου η JYSK είναι μια εταιρεία που έχει μεγάλη εξειδίκευση καθώς αποτελεί και την πρώτη κατηγορία με την οποία έγινε γνωστή στη Δανία και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο.


Μιλήστε μας λίγο για τις προσφορές της JYSK, κάτι που σίγουρα ενδιαφέρει πολύ κόσμο.
- Όπως ανέφερα η JYSK είναι παγκοσμίως γνωστή για τις προσφορές της από το 1979 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στη Δανία μέχρι και σήμερα που η εταιρεία έχει ξεπεράσει τα 2400 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Στη JYSK οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι κάθε μέρα θα τους περιμένουν πολλές και σημαντικές προσφορές σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες. Βγάζουμε ένα φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα το οποίο έχει ισχύ 2 εβδομάδων. Επομένως κάθε στιγμή τρέχουν ταυτόχρονα 2 φυλλάδια προσφορών. Ειδικά για την Κομοτηνή η διανομή του φυλλαδίου μας θα γίνεται κάθε εβδομάδα σχεδόν σε όλα τα σπίτια της πόλης. Αλλά εύκολα μπορεί κανείς να δει τις προσφορές μας και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα JYSK.gr από όπου μπορεί αν θέλει να παραγγείλει online. Επίσης πρόσφατα εγκαινιάσαμε τη σελίδα της JYSK στο Facebook όπου ανεβάζουμε διαγωνισμούς, ιδέες και προτάσεις για τη διακόσμηση, ενημερώνουμε για προσφορές και ειδικές ενέργειες κ.λ.π.


Πότε είναι τα εγκαίνια του καταστήματος; Αξίζει ο κόσμος να επισκεφτεί το κατάστημα στα εγκαίνια;
- Τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Κομοτηνής είναι την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο εμπορικό πάρκο KOSMOPOLIS. Στις 9 το πρωί κόβουμε την κορδέλα και το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 9 το βράδυ. Για τα εγκαίνια του καταστήματος της Κομοτηνής έχουμε ετοιμάσει ένα ειδικό φυλλάδιο προσφορών με πάρα πολλές, πολύ μεγάλες προσφορές, το οποίο θα έχει ισχύ μιας εβδομάδας. Όμως καλούμε τον κόσμο να μας επισκεφθεί από την πρώτη μέρα γιατί θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και σίγουρα θα βγουν κερδισμένοι. 


Σχετικά με το κατάστημα JYSK στην Κομοτηνή
• Το κατάστημα έχει 8 υπαλλήλους.
• Διευθυντής του καταστήματος είναι ο κύριος Αλέξανδρος Μπαχαρίδης.
• Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι πάνω από 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
• Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, στις 9 το πρωί.
• Το κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φιλίππου και Γ. Παπανδρέου, στο Εμπορικό Πάρκο KOSMOPOLIS.


Σχετικά με τη JYSK GROUP
H JYSK GROUP έχει τις ρίζες της στη Σκανδιναβία: το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979. Σήμερα, η JYSK GROUP έχει πάνω από 2.400 καταστήματα και 21.000 υπαλλήλους σε 47 χώρες. Στη Γερμανία και την Αυστρία το όνομά της είναι Dänisches Bettenlager και JYSK στον υπόλοιπο κόσμο. Στόχος της JYSK GROUP είναι να αποκτήσει παρουσία σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας σπουδαίες προσφορές σε όλους. Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της JYSK είναι ο Lars Larsen o οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης των αλυσίδων επίπλου Bolia.com, IDEmøbler και ILVA καθώς και άλλων επιχειρήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δίκοπο μαχαίρι ίσως αποβεί το πρόωρο πιλοτικό άνοιγμα του κάθετου άξονα της Νυμφαίας. Αρχικά το όφελος θα είναι πολύ μικρό, γιατί οι πρώτοι και τολμηροί προφανώς που θα έρθουν μάλλον θα είναι λίγοι.