fbpx Γυμναστές πιάνουν δουλειά με εφόδιο το πτυχίο ΤΕΦΑΑ
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2019 - 10:00
ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΦΑΑ

Γυμναστές πιάνουν δουλειά με εφόδιο το πτυχίο ΤΕΦΑΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
τελετή ορκωμοσίας
ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Δια δύο η ορκωμοσία, περί των 130 αποφοίτων παρέλαβαν τα πτυχία τους

Διονύσης Βοργιάς

Διπλή ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου στο κεντρικό αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Κομοτηνή. Συνολικά, περί των 130 αποφοίτων παρέλαβαν τα πτυχία τους σε κλίμα χαράς και συγκίνησης. 

Στην πρώτη τελετή τον όρκο ανέγνωσε η αριστούχος (8,98) Μαρίνα Παλαβίδη και στην δεύτερη ο αριστούχος Σάββας Παπαδόπουλος (9,01) οι οποίοι και παρέλαβαν τιμητική πλακέτα από τον εκπρόσωπο της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος καθηγητή ΤΕΦΑΑ Γιώργο Μαυρίδη.

Πριν την ανάγνωση των όρκων, πραγματοποιήθηκε σειρά μουσικό – χορευτικών γυμναστικών επιδείξεων από φοιτητές του τμήματος που κέρδισαν το «ζεστό» χειροκρότημα του κοινού.

Σύντομη παρουσίαση της σχολής και συγκεκριμένα του τμήματος έκανε ο καθηγητής Βασίλης Γούργουλης. Έκανε αναφορές στην εξωστρέφεια που αναπτύσσει το ΤΕΦΑΑ, στις εργασιακές ευκαιρίες των αποφοίτων, το προπτυχιακό πρόγραμμα και τα μεταπτυχιακά, τις εγκαταστάσεις, τις εκδηλώσεις και μετέφερε πλήθος άλλων χρήσιμων πληροφοριών.

Στο περιθώριο της τοποθέτησής του ανέδειξε και τις προσπάθειες που κάνουν οι πρυτανικές αρχές για την ανέγερση νέας εγκατάστασης στην Πανεπιστημιούπολη, η οποία εν πολλοίς θα αντικαταστάσει την Μεταλλουργική (σ.σ. την οποία το ΔΠΘ ενοικιάζει από την Πειραιώς). Όπως είχε καταγράψει ο «Χ» σε πρόσφατο ρεπορτάζ η νέα εγκατάσταση βρίσκεται στο στάδιο των μελετών και κατόπιν θα αναζητηθεί από την πρυτανεία το απαραίτητο κονδύλι κατασκευής μέσω Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Το λόγο πήραν κατόπιν – κατά σειρά – η κοσμήτορας της σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Ελένη Δούδα και η αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Μάθησης Μαρία Μιχαλοπούλου, που συνεχάρησαν τους αποφοίτους και υπογράμμισαν ότι διαθέτουν όλα τα εφόδια για μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον κλάδο.

«Μπάλωμα» χρειάζεται η στέγη 
Η μεσημβρινή τελετή «σημαδεύτηκε» από τις ορέξεις του καιρού. Ελέω κακοκαιρίας υπήρξε μία μικρή διαρροή νερού από την οροφή του κεντρικού αμφιθεάτρου του ΤΕΦΑΑ. Και μπορεί οι άνθρωποι του τμήματος να επινόησαν έναν …φυσικό τρόπο ποτίσματος για το φυτό που τοποθέτησαν από κάτω, ωστόσο οι έχοντες το γενικό πρόσταγμα στο ΔΠΘ καλούνται να αποκαταστήσουν την μικρή αυτή βλάβη.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ποτέ δεν είναι αργά και έτσι εν μέσω του καλοκαιριού βγήκαν τα αποτελέσματα και αναρτήθηκαν οι πίνακες στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, με προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων, υγειονομικού προσωπικού κυρίως, για τη στε