Το πολιτικό και κοινωνικό ξεκατίνιασμα, με φόντο την ηθική σήψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, από πρωταγωνιστές οι οποίοι δεν τίμησαν ούτε το ρόλο που ηθοποιού-ποιώ ήθος- και αυτό έπρεπε να διδάσκου
Αναμένεται να δοθούν παρατάσεις, καθώς υλικά είναι δυσεύρετα
Συνεχίζονται οι εργολαβίες που είναι σε εξέλιξη στον Δήμο Κομοτηνής -όπως συντήρησης κοινόχρηστων χώρων, πρασίνου, ανάπλασης- παρά την πανδημία του κορωνοϊού.
Όπως ενημέρωσε τον «Χ» ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και «οι εργολάβοι μας δουλεύουν κανονικά».
Πάντως, ο δήμαρχος δεν έκρυψε πως «το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι εργολάβοι (πανελλαδικά) είναι στα υλικά», καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει το εμπόριο.
Γι’ αυτό αναμένεται να δοθούν παρατήσεις για την ολοκλήρωση των έργων, καθώς «λογικό είναι να υπάρξουν και καθυστερήσεις».