ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Επέστρεψαν οι φοιτητές!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φοιτητές
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Κομοτηνή

Οι διακοπές των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκαν και οι φοιτητές επέστρεψαν στο Δ.Π.Θ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι φοιτητές επέστρεψαν στην Κομοτηνή, ύστερα από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Τα μαθήματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και ήδη οι περισσότεροι φοιτητές έχουν επιστρέψει στην πόλη των σπουδών τους και στα τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που στεγάζονται εντός της Κομοτηνής ή στην πανεπιστημιούπολη. 


Η επιστροφή των φοιτητών έχει δώσει πνοή και στην αγορά της Κομοτηνής, με τις μεγάλες ουρές στις πιάτσες των ταξί της πόλης, να είναι χαρακτηριστικές της έντονης κινητικότητας. Μαγαζιά εστίασης, καφετέριες και μπαρ, ως γνωστό, πετυχαίνουν αυτές τις ημέρες υψηλό τζίρο. Ο τζίρος αναμένεται να παραμείνει υψηλός μέχρι τα τέλη του μήνα, όταν θα ξεκινήσει στα περισσότερα τμήματα η εξεταστική περίοδος, που διαρκεί από δύο εβδομάδες ως ένα μήνα, αναλόγως με το τμήμα. Επίσης αυξημένο τζίρο αναμένεται να σημειώσουν αυτά τα μαγαζιά και με το πέρας της εξεταστικής. 


Όπως κι αν έχει η Κομοτηνή, χωρίς τους φοιτητές, είναι μία πόλη διαφορετική, και η αγορά της Κομοτηνής, χωρίς τους φοιτητές, για πολλούς επιχειρηματίες είναι υποτονική.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τώρα που  ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει τις πύλες για να φύγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες και προφανώς να πλημμυρίσει τη χώρα μας,  προάγγελος του τι μέλλει να  συμβεί, είναι η πολιτική που θέλει να εφα