ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, 2019 - 09:00
ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

Δεν επαρκούν οι θέσεις moto parking στην Κομοτηνή

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κομοτηνής
Μοτοσυκλέτες
Πάρκινγκ
Γιάννα Πουρνάρα

Για 70-80 θέσεις κάνει λόγο η πρόεδρος του ΜΟΚ Ι. Πουρνάρα, ζητάει να αυξηθούν

Διονύσης Βοργιάς

Δέκτης σχεδόν καθημερινών παραπόνων γίνεται ο «Χ» αναφορικά με τις θέσεις moto-parking, σε κεντρικά σημεία της Κομοτηνής. Από τη μία οι οδηγοί μοτοσυκλέτας εξηγούν ότι ναι μεν χαράχθηκαν οι πρώτες θέσεις ωστόσο αυτές δεν είναι επαρκείς, από την άλλη οι οδηγοί ΙΧ παραπονιούνται ότι οι νέες θέσεις μείωσαν κι άλλο τις «ευκαιρίες» τους να βρουν πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης, ιδίως στις ώρες αιχμής.

Το διττό χαρακτήρα του προβλήματος συμμερίζεται και η πρόεδρος του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής Γιάννα Πουρνάρα, που αναγνωρίζει ότι οι θέσεις στάθμευσης στην Κομοτηνή «δεν επαρκούν ούτε για τους μοτοσυκλετιστές ούτε για τους οδηγούς ΙΧ». Αναφορικά με το ζήτημα που άπτεται πάντως περισσότερο του ‘χαρτοφυλακίου’ της, πληροφορεί ότι ο ΜΟΚ έχει ζητήσει από τη δημοτική αρχή να αυξήσει τις χαραγμένες θέσεις moto-parking στην πόλη της Κομοτηνής.

Η πρόεδρος εξηγεί ότι οι υφιστάμενες χαράξεις καλύπτουν περί των 70 με 80 μοτοσυκλετών σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, όμως τα δίκυκλα που κυκλοφορούν (και θέλουν να παρκάρουν) στο κέντρο της πόλης είναι πολλά περισσότερα. Μάλιστα, η Γιάννα Πουρνάρα έχει καταθέσει σχετικό αίτημα στο τμήμα Συγκοινωνιών, προκειμένου να μάθει τον αριθμό μοτοσυκλετών που υπάρχουν στην Κομοτηνή, ώστε να ενισχύσει περαιτέρω το επιχείρημά της.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Την αρρωστημένη νοοτροπία κάποιων, η  ακόμα την προβοκατόρικη ενδεχομένως ενέργεια όπως δείχνουν τα πράγματα,  ή την περίεργη δράση ενός ανεγκέφαλου,  ο οποίος προσπαθεί  απλώς να δημιουργήσει προβλήματα, ας