ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2019 - 10:00
ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

Στην Κομοτηνή 3η Ποιητική Ισημερία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ποιητική Ισημερία
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
Εργαστήριο Γλωσσολογίας «ΣυνΜόρΦωΣη»
ΔΠΘ

«Τα Άνθη του Κακού» του Charles Beaudelaire

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Κείμενα και Πολιτισμός» και το Εργαστήριο Γλωσσολογίας «ΣυνΜόρΦωΣη» του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Δ.Π.Θ., σε συνεργασία με τις εκδόσεις GUTENBERG και το Βιβλιοχαρτοπωλείο «Δημοκρίτειο», παρουσιάζουν στο πλαίσιο της 3ης Ποιητικής Ισημερίας, «Τα  Άνθη του Κακού» του Charles Beaudelaire, σε μετάφραση Γιώργου Κεντρωτή.
Θα μιλήσουν: Ζωή Γαβριηλίδου, αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Δ.Π.Θ., καθηγήτρια Γλωσσολογίας. Χάρης Μιχαλόπουλος, επίκουρος καθηγητής Λατινικής Φιλολογίας Δ.Π.Θ., ποιητής. Στέφανος Γραβάνης, μέλος Ε.Ε.Π. Γαλλικής Γλώσσας και Πολιτισμού της Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ. Σπύρος Κιοσσές, μέλος Ε.ΔΙ.Π. του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Δ.Π.Θ., ποιητής. Θα ακολουθήσει  συζήτηση του κοινού με τον μεταφραστή.

Ποιήματα θα αναγνώσουν οι φοιτήτριες του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Δ.Π.Θ. Έλενα-∆έσποινα Αϊβαζίδου, Μαρία ∆αούτη, Άννα Παληκίδου και Σµαράγδα Παναγοπούλου, και οι φοιτητές της Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ. Εύα Αφέντρα, Κώστα Μουρτοπάλλα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου και ώρα 730 μ.μ. στην καφετέρια «Λέσχη Κομοτηναίων».

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αν και τα πράγματα κυλούσαν πολύ ήρεμα, έως υποτονικά  μέχρι τώρα στην προεκλογική αντιπαράθεση στο δήμο Κομοτηνής, θέλοντας ίσως οι περισσότεροι να κρατήσουν  ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού,  φαίνεται ότι