ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου, 2019 - 19:01
ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

"Προσαρτήθηκαν" στον ΣΥΡΙΖΑ οι έξι ανεξάρτητοι βουλευτές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βουλευτές
ΣΥΡΙΖΑ
Βουλή
Κυβέρνηση

Ζητούν να προσμετράται στο εξής η θετική τους ψήφος σε εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ

Με επιστολή τους στον Πρόεδρο της Βουλής, το περιεχόμενο της οποίας δημοσιοποιήθηκε κατά την έναρξη της αποψινής συνεδρίασης της Ολομέλειας, οι έξι ανεξάρτητοι βουλευτές οι οποίοι ψήφισαν θετικά κατά την διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης, δηλώνουν ότι επιζητούν να προσμετράται στο εξής η θετική τους ψήφος σε εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα νομοσχέδια, ώστε να διασφαλίζεται –όπως λένε- η δεδηλωμένη για την κυβερνώσα πλειοψηφία.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει των νέων συσχετισμών, σύμφωνα με την Καθημερινή, εν μέσω της έντονης ρευστότητας στο πολιτικό σκηνικό και μετά από την διάλυση της συγκυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ, η «δεδηλωμένη» ήταν και είναι «ζητούμενο», δεδομένου ότι μόνο 145 βουλευτές ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Οι έξι βουλευτές: Έλενα Κουντουρά, Β. Κόκκαλης, Αικατερίνη Παπακώστα, Αθ. Παπαχριστόπουλος και Σπ. Δανέλλης και Κ. Ζουράρις.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καταπέλτης εναντίον της Τουρκίας θα είναι το  κείμενο που θα συνυπογράψουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για το μνημόνιο με τη Λιβύη,  σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών,  όπως αναφέρει  το πρακτορείο Reute