ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 9 Αυγούστου, 2019 - 15:41
ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πλήθος κόσμου στη Λευκή Νύχτα της πρωτεύουσας του Έβρου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αλεξανδρούπολη
Λευκή Νύχτα

Όλη η πόλη μια γιορτή

Πολύ μεγάλη ήταν φέτος η συμμετοχή του κόσμου στη Λευκή Νύχτα της Αλεξανδρούπολης. Η έκτη συνεχόμενη διοργάνωση του φεστιβάλ αγοράς, προσέλκυσε για άλλη μία χρονιά ντόπιους και τουρίστες.

Η διοργάνωση υποστηρίχθηκε από τον δήμο Αλεξανδρούπολης με το σκεπτικό ότι «η γιορτή είναι ένα προϊόν που επιφέρει θετικο πρόσημο στα νοικοκυριά και τα καταστήματα», όπως παρατήρησε ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιάννης Βαταμίδης, ενώ για τις ανάγκες της διεξαγωγής του ένα μεγάλο μέρος του κέντρου της πόλης παρέμεινε απόκλεισμένο κατόπιν οργανωμένου σχεδίου που εκπόνησε και εξετέλεσε η Τροχαία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ώστε ούτε οι πεζοι να κινδυνεύσουν, αλλά ταυτόχρονα να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις κίνησης των οχημάτων από τη μία πλευρά της πόλης έως την άλλη.

Φέτος για τις ανάγκες της Λευκής Νύχτας στήθηκαν 27 διαφορετικές μουσικές σκηνες σε ισάριθμα σημεία της πόλης, ενώ διοργανώθηκαν 19 παράλληλες δράσεις πολλές από τις οποίες αφορούσαν και μικρά παιδιά.

Φυσικά, οι προσφορές των καταστημάτων κινήθηκαν σε υψηλα επίπεδα και η πρώτη εντύπωση για το αποτύπωμα της ήταν θετική.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Με αφορμή τις χθεσινές αναφορές μας περί προτάσεων συνεργασιών στους δήμους της Ροδόπης, παρατηρούμε ότι σιγή ιχθύος επικρατεί επίσημα τουλάχιστον για τις συμπράξεις και τις συνεργασίες των παρατάξεων,  για