ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2019 - 10:00
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Οι πρώτοι απόφοιτοι του Ρωσικού Κέντρου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ρώσικο κέντρο
Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Οι σπουδαστές εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη ρωσική γλώσσα και ρωσικό πολιτισμό

Στις 30 Ιουλίου το Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών) ολοκλήρωσε με επιτυχία τον πρώτο κύκλο μαθημάτων της ρωσικής γλώσσας ως ξένης. 

Μετά την επιτυχή δοκιμασία, σε όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η απονομή των βεβαιώσεων στους πρώτους σπουδαστές του Ρωσικού Κέντρου από τις καθηγήτριές τους Στεφανία Αμοιρίδου και Όλγα Αλεξέεβα, καθώς και από τον διευθυντή του Κέντρου Ελευθέριο Χαρατσίδη. 

Οι σπουδαστές των διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων εξέφρασαν την ικανοποίηση αλλά και την επιθυμία τους να συνεχίσουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη ρωσική γλώσσα και ρωσικό πολιτισμό.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Με αφορμή τις χθεσινές αναφορές μας περί προτάσεων συνεργασιών στους δήμους της Ροδόπης, παρατηρούμε ότι σιγή ιχθύος επικρατεί επίσημα τουλάχιστον για τις συμπράξεις και τις συνεργασίες των παρατάξεων,  για