ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΤΟ 2ο ΚΥΝΗΓΙ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Ο γύρος των Σαπών σε μία ημέρα ...με έπαθλο 500 ευρώ!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυνήγι χαμένου θησαυρού
Σάπες

Καρναβαλική διάθεση και κέφι για μικρούς και μεγάλους στις Σάπες το Σάββατο 9 Μαρτίου

Μπορεί ο Ιούλιος Βερν να εμπνεύστηκε «το Γύρο του κόσμου σε 80 ολόκληρες μέρες» στις Σάπες θα κάνουμε αυτό το ταξίδι σε μία μόλις μέρα!

Στις 9 Μαρτίου λοιπόν όλοι οι δρόμοι του κεφιού, της περιπέτειας, της ξενοιασιάς, του γέλιου αλλά και της …καλοπέρασης περνούν από τις Σάπες όπου θα πραγματοποιηθεί το «2ο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» με θέμα «Ο Γύρος των Σαπών σε μία μέρα!».

Δοκιμασίες, γρίφοι, παιχνίδια, τραγούδι, γευσιγνωσία και πολλές διασκεδαστικές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Ο Δήμος Μαρώνειας - Σαπών και η Οργανωτική Επιτροπή του φετινού Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού, την οποία συναποτελούν εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και επαγγελματιών, υπόσχονται μία μέρα που όμοιά της δεν θα έχουν ξαναζήσει όσοι δηλώσουν συμμετοχή και λάβουν μέρος.

Το παιχνίδι για τους ενήλικες θα λάβει χώρα στο κέντρο των Σαπών ενώ για τους μικρούς φίλους από 6 -12 ετών στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών όπου θα υπάρχουν κλόουν αλλά και παιδικό κουκλοθέατρο και φυσικά πολλά απρόσμενα 

Φυσικά τα φετινά έπαθλα είναι μοναδικά και περισσότερα σε σχέση με πέρσι: 500 ευρώ μετρητά για την πρώτη ομάδα, «εκδρομοεπιταγή» αξίας 300 ευρώ για τη δεύτερη, ένα τραπέζι αξίας 150 ευρώ για την Τρίτη!

Φυσικά πλούσια εδέσματα και πολύ κρασί για όλους ενώ η μέρα θα κλείσει μ΄ ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι! Απαράβατος όρος συμμετοχή το μασκάρεμα και η καλή, τρελή διάθεση! Τους όρους συμμετοχής μπορείτε να τους διαβάσετε είτε στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.dimosmaroneiassapon.gr είτε στο facebook (Καρναβάλι Σαπών ή Δήμος Μαρωνείας Σαπών) όπου θα υπάρχει και η αίτηση συμμετοχής την οποία οι συμμετέχοντες πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη με τα απαιτούμενα στοιχεία τους ηλεκτρονικά στο mail του γραφείου δημάρχου: grafiodimarxu@0873.syzefxis.gov.gr μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2019.

Οι ομάδες των ενηλίκων μπορούν να απαρτίζονται από 5 - 8 άτομα ενώ των μικρών μας φίλων από 7 έως 10. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με το 2532350100 ή να υποβάλετε ηλεκτρονικά το ερώτημά σας στους προαναγραφέντες δίαυλους επικοινωνίας. 

Συμμετοχή στο καρναβάλι της Κομοτηνής με δωρεάν μεταφορά
Να σημειωθεί ότι η Οργανωτική Επιτροπή των φετινών εκδηλώσεων αποφάσισε να συμμετέχει και στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής ,”Kom on party” το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019. Η πρόσκληση για συμμετοχή στην ομάδα του Παιχνιδιού είναι ανοικτή προς όλους. Η μετακίνηση από τις Σάπες προς την Κομοτηνή και το αντίστροφο θα γίνει με λεωφορείο του Δήμου. Το ταξίδι στον κόσμο του κεφιού και της ξενοιασιάς ξεκινά!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Έχουμε συνηθίσει τις θεωρίες συνωμοσίας,  αλλά και τις υπερβολές που  λέγονται  πολλές φορές από εκπροσώπους υποτίθεται πατριωτικών κομμάτων, με τις αναφορές και αναλύσεις που κάνουν για τη Θράκη.