ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου, 2019 - 10:00
ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των αστυνομικών της Ροδόπης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης
Χριστούγεννα

Όλοι πέρασαν όμορφα για μία ακόμη χρονιά

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 30/12/19 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών της Ροδόπης, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης και την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜ-Θ.

Κατά την διάρκειά της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν χριστουγεννιάτικα κι όχι μόνο τραγούδια, παράσταση με διαδραστικά παιχνίδια, μαγικά κόλπα, ζογκλερικά με φωτιές και ακροβατικά, χόρεψαν παρέα με τον ξυλοπόδαρο και έκαναν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και ζωγραφική προσώπου με τα ξωτικά.  Στο τελείωμα της βραδιάς, οι μικροί μας φίλοι, φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη που τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα. Οι αστυνομικοί ευχαρίστησαν όλους όσους συνέδραμαν για την υλοποίηση της εκδήλωσης και ευχήθηκαν μία χρονιά με υγεία, ασφάλεια κι ευτυχία για όλους.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ