ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΑΘΗΝΙΩΝ»

Έκθεση εικαστικών στο Μεγάλο Κρανοβούνιο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
σύλλογος Αθηνίων
Μεγάλο Κρανοβούνιο

Το διήμερο 7 με 8 Σεπτεμβρίου, η έκθεση εντάσσεται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Μεγάλου Κρανοβουνίου

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Μεγάλου Κρανοβουνίου «Το Γενέσιον της Θεοτόκου» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Ροδόπης «Αθηνίων» διοργανώνουν έκθεση εικαστικών τεχνών παρουσιάζοντας τις δημιουργίες των μελών του συλλόγου «Αθηνίων» στις 7 - 8 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Μεγάλου Κρανοβουνίου.

Η έκθεση θα λειτουργήσει ενταγμένη στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εν όψει της πανηγύρεως του ναού του οικισμού Μεγάλου Κρανοβουνίου «Γενέσιον της Θεοτόκου».
Ώρες λειτουργίας εκθέσεως: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 6:00 μ.μ. έως της 9:00 μ.μ. (ώρα έναρξης του παραδοσιακού γλεντιού στην πλατεία του οικισμού) Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. και από τις 6:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μάλλον δε γινόμαστε σοφότεροι,   ούτε διευκρινίζονται πολλά ζητήματα στις γενικού τύπου συνεντεύξεις που δίνονται με αφορμή την έκθεση Θεσσαλονίκης,  όπως και του  προέδρου του Σύριζα  Αλέξη Τσίπρα.