ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ

Δωρεάν εξετάσεις ηλικιωμένων σε Σάπες και Ξυλαγανή

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δήμος Μαρωνείας Σαπών
Σάπες
Ξυλαγανή

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών με Φορέα Υλοποίησης το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, το 1ο Νηπιαγωγείο Σαπών και το 2ο Νηπιαγωγείο Σαπών για την Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας ανακοινώνει την πραγματοποίηση δωρεάν μετρήσεων σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων στους δημότες άνω των 60 ετών για τους οποίους είναι η εξέταση δωρεάν. 

Θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εξετάσεις σε Σάπες και Ξυλαγανή.

Συγκεκριμένα:

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 9:00 στο Πολύκεντρο Σαπών (έναντι παιδικού σταθμού). Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση με δημιουργίες των παιδιών από το 1ο Νηπιαγωγείο και 2ο Νηπιαγωγείο Σαπών με θέμα «Ο παππούς και η γιαγιά».

H δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 9:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ξυλαγανής του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ήδη στους δήμους της Ροδόπης και στην περιφέρεια ΑΜΘ, από τις πρώτες συνεδριάσεις και αποφάσεις, ξεκαθαρίζει το τοπίο των συνεργασιών, αυτών που βάζουν πλάτη στα δύσκολα και το ποιοι θα ασκούν αντιπολίτευση.