fbpx Τέσσερις υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ακόμα ανακοίνωσε ο Αντώνης Γραβάνης
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2019 - 17:13
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ"

Τέσσερις υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ακόμα ανακοίνωσε ο Αντώνης Γραβάνης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σύμπραξη Προοπτικής
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Αντώνης Γραβάνης

Με τον Αντώνη Γραβάνη "συμπράττουν" οι Κυριακούλα Πασχαλίδου, Γιάννης Βασιλειάδης, Δήμητρα Μπαμπασίδου Δεληδήμου και Ερτζάν Αμέτ

Τέσσερις θέσεις στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής θα διεκδικήσουν στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου οι Δήμητρα Μπαμπασίδου Δεληδήμου, Κυριακούλα Πασχαλίδου, Ερτζάν Αμέτ  και Γιάννης Βασιλειάδης, ως μέλη του συνδυασμού "Σύμπραξη Προοπτικής" με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη. Ακολουθούν συνοπτικά τα βιογραφικά των υποψηφίων.

Βιογραφικά:

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ
Γεννήθηκε στην Κομοτηνή και μεγάλωσε στην Παραδημή. Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Γκουβέρο και μητέρα 2 αγοριών.

Είναι κάτοχος διπλώματος σπουδών του London College  of Management (LCM) στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Διετέλεσε επί δεκαετίας Γ.Γ. στο Δ.Σ. του αθλητικού Συλλόγου Yin Yang και είναι μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος (Ε.Ο.Π.Α). Την τελευταία διετία είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδημής & Φίλων.

Ως ενεργός πολίτης αυτής της πόλης, συμπράττει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, στην κοινή προσπάθεια της "Σύμπραξης Προοπτικής" με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη, για την έμπρακτη και ουσιώδη αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και κοινό στόχο την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1983, κατάγεται από τους Αγίους Θεοδώρους Ροδόπης, είναι τέκνο πολύτεκνης αγροτικής οικογένειας και έγγαμος με ένα τέκνο.

Σπούδασε μηχανικός μηχανών θαλάσσης στο ΙΕΚ Ακμή στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε το 2012. Το 2017 εργάστηκε ως διασώστης μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ ΕΚΑΒ Καβάλας. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ ως διασώστης- πλήρωμα ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Αθήνας.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών του κυρίως στον επαγγελματικό και αγροτικό τομέα, καθώς και στον τομέα της υγείας θέλησε να θέσει τον εαυτό του υποψήφιο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θέλοντας να βοηθήσει στο βαθμό που μπορεί την τοπική κοινωνία.


ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΑΜΠΑΣΙΔΟΥ ΔΕΛΗΔΗΜΟΥ
Γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1975, είναι παντρεμένη με τον Δήμο Δεληδήμου και έχουνε μια κόρη.

Είναι αριστούχος πτυχιούχος της ΙΑΤΑ και διατηρεί τουριστικό γραφείο μαζί με τον σύζυγο της από το 2001, με υπηρεσίες τουριστικής πρακτότρευσης, αλλά και με το σύνολο των υπηρεσιών του τουριστικού κλάδου εντός και εκτός Ελλάδος.

Κατά την περίοδο 2004-2007 διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΗΑΤΤΑ, της Ομοσπονδίας Τουριστικών Γραφείων ανά την Ελλάδα.

Το 2011 εξελέγει μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και κατά την περίοδο 2011-2017 διετέλεσε μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής.

Στις επερχόμενες δημοτικές, θέτω τον εαυτό της υποψήφιο γιατί πιστεύει ότι μπορεί και θέλει να συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία της στην τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Κομοτηνής.


ΕΡΤΖΑΝ Α. ΑΜΕΤ
Γεννήθηκε στην Ιάμπολη Κομοτηνής, στις 07 Αυγούστου 1972. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αναντολού Εσκίσεχίρ. Από το 2003 δουλεύει ως δικηγόρος και διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο.

Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Σχολικών Εφοριών Μειονοτικών Σχολείων από το 2014 και νομικός σύμβουλος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης από το 2010. Διετέλεσε Πρόεδρος του συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης από το 2017 έως το 2019.

Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στις Δημοτικές εκλογές του 2014 με την παράταξη "Εμείς...η πόλη". Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής από το 2014 έως το 2017 και είναι μέλος της Επιτροπής Σχολικών Εφοριών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ποτέ δεν είναι αργά και έτσι εν μέσω του καλοκαιριού βγήκαν τα αποτελέσματα και αναρτήθηκαν οι πίνακες στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, με προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων, υγειονομικού προσωπικού κυρίως, για τη στε