fbpx Τέσσερις ακόμα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συμπράττουν με τον Αντώνη Γραβάνη
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2019 - 16:33
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Τέσσερις ακόμα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συμπράττουν με τον Αντώνη Γραβάνη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σύμπραξη Προοπτικής
Αντώνης Γραβάνης
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Τα βιογραφικά τεσσάρων ακόμη υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με την Σύμπραξη Προοπτικής

Από μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κομοτηνής στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου θα διεκδικήσουν οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν από την παράταξη Σύμπραξη Προοπτικής με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη. Πρόκειται για τους Μολλά Χουσείν Αμέτ Ριτβάν, Αναστάσιο Μπόμπολα, Πίτσα Γρηγοροπούλου και Περβίν Ιλίας. Ακολουθούν από κάτω τα βιογραφικά των υποψηφίων.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ:

ΜΟΛΛΑ ΧΟΥΣΕΙΝ ΑΜΕΤ ΡΙΤΒΑΝ

Γεννήθηκε το 1986 στην Κομοτηνή στην συνοικία Μάστανλι και είναι παντρεμένος με την Ντιλέκ Σερίφογλου.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Τζεράχπασα του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης. Από το έτος 2015 είναι υπεύθυνος του Τμήματος Επειγόντων του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Θράκης που βρίσκεται στην Αδριανούπολη. Αυτή τη στιγμή συμμετέχει στις εξετάσεις του Δ. Ο. Α. Τ. Α. Π. για την αναγνώριση της ισοτιμίας του πτυχίου του.

Είναι απόφοιτος του Μειονοτικού Γυμνασίου - Λυκείου Τζελάλ Μπαγιάρ. Από μικρή ηλικία συμμετείχε σε διάφορες κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ των οποίων ποδοσφαιρικές ομάδες όπως η Α.Ο. Φιλία, Α.Π.Σ. Πανθρακικός, Δόξα Γρατινής και η Ε.Π.Σ. Θράκης.

Κατά την διάρκεια των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο υπήρξε μέλος αρκετών οργανισμών νεολαίας όπως η Ένωση Νέων Φοιτητών (Ε.Ν.Φ.) του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και συμμετείχε σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. 

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή και είναι 50 χρονών.

Είναι παντρεμένος με την Κλεονίκη Παπατζίκου και έχει δύο παιδιά τον Γιάννη και την Ξανθίππη.

Διατηρεί κατάστημα με κορνίζες και πίνακες, από το 1995 έως και σήμερα επί 24 χρόνια.

Καταλαβαίνει Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.

Αγαπημένη του δραστηριότητα είναι η γυμναστική και το τελευταίο χρόνο το τρέξιμο στο βουνό.

Αγαπημένη του φράση "Μην φοβάσαι την αποτυχία, να φοβάσαι, την επόμενη χρονιά, να είσαι στο ίδιο ακριβώς σημείο όπως σήμερα".

 

ΠΙΤΣΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1968. Είναι παντρεμένη με τον Καρακιουλάχη Γιώργο και έχουνε έναν γιο, τον Νικόλα, που σπουδάζει στο Α.Π.Θ. (Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών).

Πέτυχε την εισαγωγή της με υποτροφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θες/νίκης στη Φιλοσοφική Σχολή, από όπου αποφοίτησε το 1990. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις μουσικές της σπουδές στο Κρατικό Ωδείο Θες/νίκης. Είναι κάτοχος Διπλώματος Πιάνου και πτυχίου Αρμονίας (1992). Εργάσθηκε ως καθηγήτρια Φιλολογικών και Πιάνου από την πρώτη χρονιά ίδρυσης του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής το 1993. Συνεχίζει ως φιλόλογος από το έτος διορισμού της, 2002, συμπληρώνοντας φέτος 26 χρόνια στο ίδιο σχολείο. Έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια πολλών συναυλιών του Μουσικού Σχολείου. Είναι καθηγήτρια Πιάνου στο Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής και μέλος ου Πολιτιστικού Συλλόγου Βυζαντινού Φρουρίου Κομοτηνής.

Συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου συνεργαζόμενη με τον Δήμο Κομοτηνής, όποτε της έχει ζητηθεί.

 

ΠΕΡΒΙΝ ΙΛΙΑΣ

Γεννήθηκε στα Άμφια του νομού Ροδόπης το 1977 και κατοικεί στην Κομοτηνή. Είναι 22 χρόνια παντρεμένη με τον Χασάν Ριτβάν και έχει ένα γιο 19 ετών.

Εδώ και 20 χρόνια είναι ελεύθερη επαγγελματίας.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Απλοϊκές και βολικές για κάποιους εκτιμήσεις,  περί  δημάρχου που θυμώνει και  κρατάει μούτρα, η όπως εκτιμούν οι υποστηρικτές της  παίζει  κομματικά παιχνίδια  όταν  πρέπει να διεκδικήσει  για τον τόπο, μάλ