ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 2 Απριλίου, 2019 - 10:00
ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Συνταγή από τα παλιά, προτείνει ο Ντίνος Χαριτόπουλος για τον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ντίνος Χαριτόπουλος
Δήμος Μαρωνείας - Σαπών

Ζήτησε από τον κόσμο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην πείρα κι όχι στα πειράματα, ανακοίνωσε 81 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους παρουσιάζοντας τον συνδυασμό "Επανεκκίνηση"

Διονύσης Βοργιάς

"Επανεκκίνηση" για τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών ζήτησε ο Ντίνος Χαριτόπουλος, στο πλαίσιο της πρώτης προεκλογικής του ομιλίας, το βράδυ του Σαββάτου 30/3 στο συνεδριακό κέντρο Σαπών, το οποίο ήταν κατάμεστο, με τις θέσεις καθήμενων να μην επαρκούν για όλους τους παρευρισκόμενους. Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών έκανε γνωστό το πρόγραμμά του και ζήτησε την στήριξη όλων των δημοτών, από όλες τις περιοχές του Δήμου, για να επέλθει η προσδοκώμενη "Επανεκκίνηση" στον Δήμο.

Κατηγόρησε τη νυν δημοτική αρχή για παραλείψεις και μη διεκδίκηση προγραμμάτων, κονδυλίων κι άλλων παροχών για τον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών. "Ισχυρή, δυναμική, έμπειρη αυτοδιοίκηση", ισχυρίζεται πως θα καταφέρει ο τέως δήμαρχος Σαπών κος Χαριτόπουλος, ο οποίος ανέδειξε αναλυτικά τους άξονες του προγράμματός του σε υπηρεσίες, υποδομές, τουρισμό, πρωτογενή τομέα, αγροδιατροφή και άλλα. Με μεγάλη του απογοήτευση είδε τους γύρω Δήμους να προοδεύουν, αξιοποιώντας προγράμματα, αλλά τον Δήμο του όχι μόνο να χάνει ευκαιρίες, αλλά και να μετράει διαδοχικές ήττες, όπως τα συνεχόμενα λουκέτα σε υπηρεσίες κι όχι μόνο. "Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται", είπε σχηματικά ζητώντας τον κόσμο να στηρίξει την πείρα και όχι τα πειράματα. 

Αυτό που σίγουρα υποσχέθηκε ο κος Χαριτόπουλος, ήταν η σκληρή δουλειά, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο Δήμος Μαρωνείας - Σαπών δεν χρειάζεται δήμαρχο που να φοράει γραβάτα, αλλά στολή εργασίας και να κάνει τριπλοβάρδια (...). 

Υπάρχουν προγράμματα, υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά χρειάζεται δουλειά και μία δυνατή ομάδα", ήταν το μήνυμά του. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κος Χαριτόπουλος παρουσίασε υπ. δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, 81 συνολικά στον αριθμό, ζητώντας λαϊκή εντολή από την πρώτη Κυριακή και δηλώνοντας συγκινημένος από την πολυπληθή ανταπόκριση του κόσμου, η οποία όπως είπε τον γεμίζει ευθύνες στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.