fbpx Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης στην ομιλία Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 25 Μαΐου, 2017 - 11:00
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης στην ομιλία Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα Δημοκρατία

Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, Μουσταφά Κατραντζή, Θέμης Τζενετίδης, Χασάν Χασάν, Γιώργος Ιωαννίδης, Λένα Χατζή και άλλοι

Μήνυμα ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη όπου μίλησε σήμερα το απόγευμα της Τρίτης 23 Μαΐου σε εκδήλωση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Σε αυτήν την εκδήλωση παρόντες από την περιοχή μας ήταν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Μουσταφά Κατραντζή, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θέμης Τζενετίδης και Χασάν Χασάν, οι Γιώργος Ιωαννίδης, Λένα Χατζή και άλλοι.


«Στόχος μας είναι να σταματήσουμε την καχυποψία των πολιτών. Με το μητρώο πολιτικών στελεχών θα φτιάξουμε τη ΝΔ από την αρχή», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθυνόμενος σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.


Ο κ. Μητσοτάκης καλωσόρισε τα μέλη του Μητρώου και εξέφρασε την πρόθεσή του στην εκδήλωση αυτή να γνωριστούν καλύτερα.
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για το γεγονός ότι τολμήσατε να περάσετε μέσα από μια διαδικασία η οποία είναι πρωτόγνωρη για ελληνικό κόμμα. Θυμάμαι ότι όταν έθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΔ, ως κεντρικό πυρήνα της πρότασης μου για τη  νέα «Νέα Δημοκρατία» έτσι όπως τη φανταζόμουν ήταν ένα ανοιχτό κόμμα το οποίο θα μπορούσε να δίνει ευκαιρία σε ικανούς ανθρώπους να ασχοληθούν ξανά με τα κομματικά δρώμενα της ΝΔ ασχέτως γνωριμιών και ασχέτως προσβάσεων στα εσωτερικά της ΝΔ» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης


Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι «δυστυχώς τα παραδοσιακά κόμματα έτσι όπως δομήθηκαν και οργανώθηκαν ήταν κατά κανόνα κλειστοί οργανισμοί, ήταν οργανισμοί που για να μπορέσει κάποιος να μπει μέσα να έχει τη δυνατότητα να διακριθεί, να προσφέρει τις υπηρεσίες του από οποιαδήποτε θέση, από υποψήφιος βουλευτής μέχρι τεχνοκράτης, έπρεπε να γνωρίζει κάποιον».


Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του, η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο της χώρας από την κρίση.
«Ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία του και τελικά φόρτωσε τη χώρα με δύο μνημόνια και με διαρκή λιτότητα. Θέλουμε να πείσουμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ.


Ο ίδιος τόνισε ότι στοιχεία της πολιτικής του ατζέντας είναι η στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και η προσέλκυση των επενδύσεων.
«Θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Όποτε κι αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα είναι κυρίαρχη δύναμη για να μπορέσει να βγάλει τη χώρα από τον φαύλο κύκλο των μνημονίων. Θα είναι η πολιτική δύναμη που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση» συμπλήρωσε.
Ανάμεσα στους παρευρισκομένους, ήταν οι «γαλάζιοι» βουλευτές της Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, και Σάββας Αναστασιάδης καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Γιουτίκας.


Πριν την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, προβλήθηκε βίντεο όπου μιλούν άτομα που έχουν ενταχθεί ήδη στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών και μιλάνε γι' αυτό, ενώ, όπως επισημαίνεται αρμοδίως, συνεχίζεται η οργάνωση των ομάδων εργασίας ανά τομέα.
Τον πρόεδρο της ΝΔ προλόγισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η υπόθεση για τη σύσταση διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη έχει τη δική της ιστορία, που αναφέρεται βέβαια και στο ρεπορτάζ της εφημερίδας μας,  όπως και οι ενέργειες διαχρονικά του  βουλευτή   Ευριπίδη Σ