ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2019 - 10:00
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

Προτάσεις από κόμματα για κοινή κάθοδο στις εθνικές εκλογές, ισχυρίζεται ότι δέχτηκε το μειονοτικό κόμμα DEB

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΙΕΦ - DEB
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ως αποτέλεσμα των 41.000 ψήφων που έλαβε στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019 

Προτάσεις από κόμματα για κοινή κάθοδο στις εθνικές εκλογές, ισχυρίζεται ότι δέχτηκε το μειονοτικό κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας DEB, σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου επίσημα.

Καταρχήν το κόμμα DEB κάνει ξεκάθαρο, μέσω της ανακοίνωσής του, ότι παρακολουθεί στενά την διαδικασία των εθνικών εκλογών που θα γίνουν στη χώρα. Άλλωστε μετείχε στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο στις 26 Μαΐου, όπου έλαβε 41.000 ψήφους, ήρθε πρώτο κόμμα σε Ροδόπη και Ξάνθη και τρίτο στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση «ως αποτέλεσμα της επιτυχίας που είχαμε στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο, δεχτήκαμε προτάσεις από κόμματα της ελληνικής πολιτικής σκηνής για κοινή κάθοδο στις επόμενες εκλογές. Η κατάσταση αυτή είναι ένα αποτέλεσμα της στήριξης που παρείχαν στο κόμμα μας η κοινότητά μας οι ψηφοφόροι μας και οι εγκάρδιοι φίλοι μας. Ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου 2019, κατά τις επόμενες μέρες και στα αρμόδια όργανα του κόμματός μας, θα καθορίσουμε την πολιτική που θα ακολουθήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα και τις προσδοκίες της ηγεσίας του DEB, των μελών μας και μεγάλων τμημάτων της κοινότητάς μας». Σε κάθε περίπτωση η στάση και η πολιτική που θα καθοριστεί από το DEB θα κοινοποιηθεί δημόσια. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τώρα που  ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει τις πύλες για να φύγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες και προφανώς να πλημμυρίσει τη χώρα μας,  προάγγελος του τι μέλλει να  συμβεί, είναι η πολιτική που θέλει να εφα