fbpx Πολυφωνία ...εκλογών στο ράδιο Χρόνος 87,5 FM
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2019 - 10:00
ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Πολυφωνία ...εκλογών στο ράδιο Χρόνος 87,5 FM

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
εκλογές Μαΐου
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Υποψήφιοι

Το ραδιοφωνικό μέσο που έγινε βήμα διαλόγου με υποψηφίους περιφερειάρχες, δημάρχους, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους 

Μας επέλεξαν για την προβολή τους πολλοί, αφού γνωρίζουν ότι μέσω της ραδιοφωνικής μας συχνότητας απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό, το ίδιο ευρύ κοινό που επιλέγει το ραδιόφωνό μας για την καθημερινή του ενημέρωση

Πολυφωνία...εκλογών στο ράδιο Χρόνος 87,5 fm. Αυτό προσφέρει το ραδιόφωνό μας ενόψει των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση. Ένα ραδιόφωνο πιστό στην ενημέρωση την οποία υπηρετεί καθημερινά και όλη την διάρκεια του έτους, και όχι μόνο σε προεκλογικές περιόδους με εκπομπές διάρκειας όσο και η προεκλογική περίοδος, ούτε με εμφανίσεις - γκεστ πίσω από τα μικρόφωνα, όπως διαπιστώνουμε να συμβαίνει σε άλλα Μέσα με αφορμή κάθε εκλογική αναμέτρηση. Παραμένει πιστό στην ενημέρωση, έγκυρα, έγκαιρα και καθημερινά, με τοπικά δελτία ειδήσεων, ημερήσια ενημερωτική εκπομπή την δημοφιλέστερη του είδους στα τοπικά ερτζιανά και μετάδοση ειδήσεων πανελλαδικής εμβέλειας. Αυτό το ραδιόφωνο ξέρουν και εμπιστεύονται οι ακροατές για την ενημέρωσή τους καθημερινά για όλα όσα απασχολούν τον μέσο πολίτη της περιοχής. 

Αυτό είναι το ραδιόφωνο που δίνει βήμα και σε όσους διεκδικούν την ψήφο σας ενόψει εκλογών για τους Δήμους και της Περιφέρειες. Ήμασταν και παραμένουμε διαχρονικά βήμα ανοιχτό σε όσους θέλουν να παρουσιάσουν δημόσια την υποψηφιότητα τους. Αυτό κάναμε και φέτος την περίοδο, πριν την έναρξη των περιορισμών που θέτει η νομοθεσία στη διάρκεια του ενός μηνός πριν την διεξαγωγή των εκλογών στις 26 Μαΐου.

Το χρονικό διάστημα μέχρι την 26η Απριλίου το ράδιο Χρόνος 87,5 fm και η εκπομπή Πολιτικό Ταγκό με τον Δήμο Μπακιρτζάκη, αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος για την προβολή των θέσεων και των απόψεων των υποψηφίων περιφερειαρχών, δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων των συνδυασμών στο πλαίσιο που έχει ορίσει το ραδιόφωνο μας, σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και τις οδηγίες του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα επικοινωνίας των υποψηφίων και των συνδυασμών με τους πολίτες της περιοχής.

Πεποίθησή μας είναι ότι όταν ολοκληρωθεί ο αγώνας της προεκλογικής περιόδου,  οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Ροδόπης πρώτα και σε δεύτερο βαθμό οι άνθρωποι της Θράκης και ευρύτερα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα μπορούν να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα των θέσεων όσων διεκδικούν την ψήφο τους για τους Δήμους και την Περιφέρεια. 

Αυτό επιδιώξαμε να κάνουμε σε βήμα ανοιχτού διαλόγου με όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για δημόσια ραδιοφωνική συζήτησή για την υποψηφιότητά τους. Και μας επέλεξαν για την προβολή τους πολλοί, αφού γνωρίζουν ότι μέσω της ραδιοφωνική μας συχνότητας απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό. Είναι το ίδιο ευρύ κοινό που επιλέγει το ραδιόφωνό μας για την καθημερινή του ενημέρωση, έχει άποψη για τα τοπικά πράγματα, περιμένει δεσμεύσεις για την επόμενη μέρα στους Δήμους και την Περιφέρεια, έχει προτάσεις και δηλώνει παρών στην εκλογική διαδικασία και στην όποια συζήτηση γίνεται πριν την προσφυγή στην κάλπη. 

Στο στούντιο του ράδιο Χρόνος 87,5 fm φιλοξενήθηκαν πολλοί και πολλές, λαμβάνοντας τον απαραίτητο χρόνο για να προβάλλουν υποψηφιότητα και θέσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους υποψήφιους περιφερειάρχες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη, Κώστα Κατσιμίγα, Κωστή Σιμιτζή, τους υποψηφίους δημάρχους Ιωάννη Γκαράνη, Αντώνη Γραβάνη, Τάσο Βαβατσικλή Κυριάκο Αμούτζα, Απόστολο Ιωάννου, Ντίνο Χαριτόπουλο, Ελένη Λαφτσή, Ιωάννη Λεβέντη και Κώστα Καραΐσκο.

Βήμα διαλόγου σε δεκάδες υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους όπως Φελίνα Καζάκου (Περιφερειακή Σύνθεση), Μανώλης Ταπατζάς (Περιφερειακή Σύνθεση), Νίκος Ευκαρπίδης (Περιφερειακή Σύνθεση), Δημήτρης Γκαρτσώνης (Λαϊκή Συσπείρωση), Βίβιαν Μάλλιου (Σπάρτακος), Αθανάσιος Κλωνίδης (Ξε-Κίνημα για την Πόλη), Ανέστης Στρατιάδης (Πολη-τική Ανατροπή), Αγγελική Κουγιουμτζόγλου (Πολη-τική Ανατροπή), Κώστας Τσατσαρίδης (Πολη-τική Ανατροπή), Αθηνά Ναβροζίδου (Σύμπραξη Προοπτικής), Ανέστης Βαφειάδης (Σύμπραξη Προοπτικής), Βασίλειος Αμπαρτζίδης (Σύμπραξη Προοπτικής), Γιώργος Θεοχαρίδης (Σύμπραξη Προοπτικής), Γιώργος Κεπελής (Σύμπραξη Προοπτικής), Κρίστα Κουτσογιάννη Κρόκου (Σύμπραξη Προοπτικής), Αχμέτ Ερτζάν (Σύμπραξη Προοπτικής) Κωνσταντίνος Μάινας (Σύμπραξη Προοπτικής), Νίκος Παπακωνσταντίνου (Σύμπραξη Προοπτικής), Χασάν Χασάν (Σύμπραξη Προοπτικής), Δήμητρα Τσιμπιρίδου (Σύμπραξη Προοπτικής), Νίκος Σωτηρακόπουλος (Κοινωνία Πολιτών), Σιμπέλ Μουσταφάογλου (Κοινωνία Πολιτών), Στράτος Τσακιρίδης (Κοινωνία Πολιτών), Νότης Χαραλαμπίδης (Κοινωνία Πολιτών), Δημήτρης Πολιτειάδης (Κοινωνία Πολιτών), Θέμης Τζενετίδης (Κοινωνία Πολιτών), Γιάννης Μουρτίδης (Κοινωνία Πολιτών), Σάκης Λάπατας (Κοινωνία Πολιτών), Δημήτρης Καρασταύρου (Κοινωνία Πολιτών), Κίμων Λεχούδης (Κοινωνία Πολιτών), Γιάννης Κυριαζής (Κοινωνία Πολιτών), Νατάσα Λιβεριάδου (Κοινωνία Πολιτών), Κλεοπάτρα Στογιαννίδου (Κοινωνία Πολιτών), Δέσποινα Χατζημάνου (Κοινωνία Πολιτών), Έλπη Μπλεκάτση (Κοινωνία Πολιτών), Παναγιώτης Τσοχλιάς (Ξε-Κίνημα για την Πόλη), Βασιλική Περβανά (Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών), Χατζηπέμου Χρήστος. 

Στον δρόμο προς τις εκλογές και βάσει των περιορισμών που θέτει η Νομοθεσία, το ράδιο Χρόνος 87,5 fm θα συνεχίσει να είναι ανοιχτό βήμα διαλόγου, ώστε οι πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες πλήρως ενημερωμένοι επιλέγοντας ενσυνείδητα τον αυριανό περιφερειάρχη, δήμαρχο, περιφερειακό και δημοτικό σύμβουλο.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Βγήκαν με δελτία τύπου και  ανακοινώσεις οι αυτοδιοικητικοί σε περιφέρεια και δήμους,  για να αντιληφθούμε κι εμείς οι πολίτες,  ότι πέρασε ένας χρόνος από την …σημαντική τους νίκη,  που τους έφερε στην εξου