ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2019 - 10:00
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜ-Θ

«Περιφερειακή Σύνθεση» από νωρίς…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιφερειακό Συμβούλιο
Περιφερειακή Σύνθεση

Αρκετοί οι εκ νέου εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι που αποστάτησαν από την παράταξη του Χρ. Μέτιου

Μπορεί η «Περιφερειακή Σύνθεση» να λάβει θέσεις επίσημα στα έδρανα του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου, ήτοι από 1η Σεπτεμβρίου, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης οι οποίοι προέρχονται από τη νυν διοικούσα παράταξη «Περιφερειακή Αναγέννηση».

Μιχάλης Αμοιρίδης, Χατζηγκενέ Ιρφάν, Κωνσταντίνος Εξακουστός (μεταξύ άλλων εκλεγμένων) παρατάχθηκαν σε κοινή γραμμή στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, στην τελευταία συνεδρίαση, δείχνοντας και κατ’ αυτό τον «γεωγραφικό» τρόπο την σύμπλευσή τους, όπως και στις προηγούμενες συνεδριάσεις.

Προ μερικών ημερών μάλιστα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη συνάντηση εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων της «Περιφερειακής Σύνθεσης», υπό τον συντονισμό του Χριστόδουλου Τοψίδη. Οι 15 συν ένας ο επικεφαλής εκλεγμένοι σύμβουλοι της παράταξης συμφώνησαν στο να καταθέτουν τεκμηριωμένες απόψεις για το καλό της Περιφέρειας.

Το τι σημαίνει αυτό σε επίπεδο συγκλίσεων ή αντιπαραθέσεων θα φανεί μόνο από 1η Σεπτεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Την αρρωστημένη νοοτροπία κάποιων, η  ακόμα την προβοκατόρικη ενδεχομένως ενέργεια όπως δείχνουν τα πράγματα,  ή την περίεργη δράση ενός ανεγκέφαλου,  ο οποίος προσπαθεί  απλώς να δημιουργήσει προβλήματα, ας