ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2019 - 10:00
ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ χτυπούν καμπανάκι κινδύνου για τον χρυσό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
χρυσό
ΣΥΡΙΖΑ
Βουλευτές
Δημήτρης Χαρίτου

Συνυπογράφουν οι πέντε βουλευτές των πέντε νομών

Κοινή δήλωση συνυπογράφουν οι πέντε βουλευτές των πέντε νομών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του ΣΥΡΙΖΑ, γύρω από τον χρυσό και στον απόηχο της ψήφισης από την Βουλή των Ελλήνων του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου. 

Πρόκειται για τους βουλευτές Αναστασία Γκαρά, Τάνια Ελευθεριάδου, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Δημήτρης Χαρίτου.

«Με τη θετική τους ψήφο στο άρθρο 3 του πολυνομοσχεδίου, που προβλέπει για πρώτη φορά την επιδότηση των εξορύξεων χρυσού από το ίδιο το ελληνικό κράτος, οι βουλευτές της ΝΔ στο σύνολό τους, αλλά ιδιαίτερα οι βουλευτές της ΝΔ στη Θράκη, στη πραγματικότητα αρνήθηκαν να συνταχθούν με την εκπεφρασμένη θέση της τοπικής κοινωνίας ενάντια στις εξορύξεις χρυσού. Αναλαμβάνουν με αυτή τους τη στάση τεράστια ευθύνη απέναντι στους πολίτες, αν το επόμενο διάστημα διαπιστωθεί επέκταση των διαδικασιών και των δραστηριοτήτων εξόρυξης χρυσού και στη Θράκη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην κοινή δήλωση. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Σαφώς είναι δύσκολο για τη χώρα μας,  να αντιπαρατεθεί βασιζόμενη μόνο σε λογικά επιχειρήματα, η στην ανύπαρκτη  διπλωματική στήριξη από τους συμμάχους, με το υπάρχον διεθνές σκηνικό,   έναντι της Τουρκίας.