fbpx Οι πρώτοι 20 του Γιάννη Γκαράνη
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Οι πρώτοι 20 του Γιάννη Γκαράνη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κοινωνία Πολιτών
Γιάννης Γκαράνης
Δήμος Κομοτηνής

Έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης και νέοι στα δημοτικά πράγματα, αλλά και σε ηλικία, έτοιμοι να διαθέσουν δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο Κομοτηνής

Βιλντάν Γιουσούφ, Γεωργούδη Ιωάννα, Γκαϊντατζή Κυριακή, Δημόπουλος Ιωάννης, Εμρέ Αχμέτ, Ζεϊρά Ταλήπ, Καρακύργιος Βαγγέλης, Καντές Βασίλης, Καρασταύρου Δημήτρης, Κιασήφ Τουργκάι, Κυριαζής Ιωάννης, Κωνσταντινίδου Χριστίνα, Κώτσου Θεοδώρα, Λαζαρίδης Γιώργος, Λιβεριάδου Νατάσα, Μεχμέτ Μεσούτ, Μουρτίδης Ιωάννης, Μουσταφάογλου Σιμπέλ, Πολιτειάδης Δημήτρης, Σωτηρακόπουλος Νίκος. Αυτά είναι τα είκοσι πρώτα πρόσωπα που διεκδικούν μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, όπως τα ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής της "Κοινωνίας Πολιτών" Γιάννης Γκαράνης. Μεταξύ των είκοσι πρώτων είναι και επτά νυν δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι μάλιστα έχουν και υψηλά πόστα ευθύνης στην σημερινή διοίκηση υπό την δημαρχεία του Γιώργου Πετρίδη. Πέραν αυτών, ο κος Γκαράνης φέρνει και νέα πρόσωπα στο παιχνίδι των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η ανακοίνωση των ονομάτων συνοδεύτηκε με ένα μήνυμα του επικεφαλής της Κοινωνίας Πολιτών και τα βιογραφικά της πρώτης εικοσάδας.
Το μήνυμά του Γ. Γκαράνη: "Ανακοινώνουμε  σήμερα (σ.σ. Κυριακή 17/2) είκοσι πρώτους από τους υποψηφίους. Άξια μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, που συμπορεύονται με την Κοινωνία Πολιτών. Συμπολίτες και συμπολίτισσες με αρχές, με έργο, με ιδέες, συστρατεύονται με την Κοινωνία Πολιτών, με στόχο την πρόοδο με πράξεις. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για τη συνέργεια στην κοινή προσπάθεια συνέχισης της πορείας του τόπου μας προς ένα καλύτερο αύριο. Έχω τη βαθειά πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε".

1. Κώτσου Θεοδώρα (Ρίτσα)
Γεννήθηκα το 1981 στην Έδεσσα και από τον Νοέμβριο του 2007 μέχρι και σήμερα κατοικώ και εργάζομαι στην Κομοτηνή. Είμαι παντρεμένη με τον Μιχάλη Μιχαηλίδη και μητέρα δύο μικρών παιδιών. Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Εφαρμογές Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και στο Εμπόριο), του ΤΕΙ Ηπείρου. Από τον Απρίλιο του 2017 έως και σήμερα, εργάζομαι για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης παρέχοντας γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Για τρία συναπτά έτη εργάστηκα στη γραμματεία του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής.

2. Καντές Βασίλειος
Γεννήθηκα τον Μάιο του 1974 στην  Κομοτηνή. Είμαι  πτυχιούχος γεωπόνος με Master στην Aγροτική Oικονομία, και υποψήφιος μεταπτυχιακός φοιτητής στο Tμήμα Aρωματικών και Φαρμακευτικών φυτών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Φιλιππούπολης. Έχω εργαστεί ως γεωτεχνικός στην Κοινοπραξία Καπνοπαραγωγών Ροδόπης-Έβρου, καθώς και σε εταιρεία λιπασμάτων. Συμμετείχα ως γεωτεχνικός στο έργο πιστοποίησης 7.200 καπνοπαραγωγών στους νομούς Ροδόπης και Έβρου στο σύστημα πιστοποίησης  AGRO 2.1-2.2. από την εταιρεία TUV HELLAS σε συνεργασία με την εταιρεία NOVACERT. Σήμερα εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρία GLOBAL AGRI - αγροτικά εφόδια. Επίσης είμαι ο Υπεύθυνος Γεωπόνος του προγράμματος της εταιρείας GLOBAL AGRI για την Ανάπτυξη και Τεχνική  Υποστήριξη  της βαμβακοκαλλιέργειας στη νοτιοανατολική και κεντρική Βουλγαρία. Είμαι παραγωγός αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών μέσω συμβολαιακής γεωργίας.

3. Βιλντάν Γιουσούφ
Γεννήθηκα το 1981 στη Κομοτηνή όπου και μεγάλωσα. Είμαι παντρεμένη με τον Σαλή Μπαρίς και έχουμε έναν γιο. Αποφοίτησα το 1999 από το Μειονοτικό Λύκειο Κομοτηνής και σπούδασα στο ΔΠΘ στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης & Πολιτικής Επιστήμης απ' όπου και αποφοίτησα το 2005 από την κατεύθυνση της Κοινωνικής Εργασίας. Ασκώ το επάγγελμα του Κοινωνικού Λειτουργού από την ολοκλήρωση των σπουδών μου. Έχω εργαστεί σε διάφορους φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (στο ΔΠΘ στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης & Πολιτικής Επιστήμης, στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγείρου κ.α.), ενώ έχω προσφέρει την εθελοντική μου εργασία στο Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΟΡΦΕΑΣ». Σήμερα εργάζομαι ως Κοινωνική Λειτουργός και ως Υπεύθυνη Έργου του ΚΕΔΗΦ – Κέντρο Εκπαίδευσης Αυτόνομης Διαβίωσης του Συλλόγου ΑμεΑ «ΠΕΡΠΑΤΩ». Επί είκοσι χρόνια είμαι ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

4. Γεωργούδη Ιωάννα
Γεννήθηκα το 1964 στην Κομοτηνή όπου και κατοικώ, και η καταγωγή μου είναι από τη Μέση. Είμαι παντρεμένη με μία κόρη. Επί 32 συναπτά έτη εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα. Τα τελευταία χρόνια είμαι Αντιπρόεδρος στον πολιτιστικό σύλλογο Μεσοχωριτών και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μέσης. Δραστηριοποιούμαι στα πολιτιστικά δρώμενα και σε κοινωνικές δράσεις, διότι πιστεύω πως αποτελούν βάσεις για μια κοινωνία αξιών. Διακατέχομαι από πηγαία διάθεση προσφοράς και κατάθεσης της εμπειρίας μου για το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για τον τόπο μας.

5. Δημόπουλος Ιωάννης
Γεννήθηκα στην Κομοτηνή. Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι Πρόεδρος των Ελλήνων Ρομά Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

6. Εμρέ Αχμέτ
Γεννήθηκα στην Κομοτηνή το 1984. Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 2008 μέχρι σήμερα ασκώ τη δικηγορία. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στον Τομέα του Δημοσίου Δικαίου. Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κομοτηνής κατά την περίοδο 2016-2018. Σήμερα θητεύω ως Αντιπρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ του Δήμου Κομοτηνής. Είμαι παντρεμένος με τη δικηγόρο Γκιζέμ Μπεσήμ με την οποία έχουμε μία κόρη.

7. Καρακύργιος Ευάγγελος
Γεννήθηκα το 1983 στην Κομοτηνή. Είμαι γιος του Αχιλλέα και της Αθανασίας Καρακύργιου και μεγάλωσα στην Παραδημή. Είμαι παντρεμένος με την Άννα Μαξίμογλου και πατέρας μιας κόρης. Είμαι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, και ακολούθως απέκτησα και το πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων. Συνέχισα τις σπουδές μου αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο από το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα. Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παραδημής, με κύριο στόχο την ενεργό παρέμβασή του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, καθώς επίσης και την προσπάθεια συμμετοχής του στην επίλυση των προβλημάτων του χωριού αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Πιστεύω στη δύναμη κάθε πολίτη τόσο ατομικά αλλά και ως ενεργό μέλος μιας ομάδας/συλλόγου/χωριού, με κοινό τελικό σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. Αυτές οι σκέψεις με ώθησαν να αποδεχθώ την πρόσκληση και να ενταχθώ στο δυναμικό του συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.  Σας καλώ να συμπορευτούμε στον αγώνα για το καλό του τόπου μας.

8. Καρασταύρου Δημήτριος
Είμαι Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και Μελετητής δημοσίων έργων οδοποιίας και τοπογραφίας, διατηρώντας μελετητικό γραφείο πάνω από είκοσι χρόνια.  Είμαι Μέλος του Τ.Ε.Ε. Θράκης, Πρόεδρος  του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Κομοτηνής από το 2011 μέχρι και σήμερα, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης των ΔΕΥΑ (ΕΔΕΥΑ) της χώρας, καθώς και  Συντονιστής της επιτροπής ΕΣΠΑ της ΕΔΕΥΑ. Επίσης είμαι μέλος της Ειδικής Επιτροπής παρακολούθησης «Ε.Π. Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», καθώς και της Επιτροπής Καθοδήγησης (Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης) Λημμάτων Οικισμών Γ' προτεραιότητας).

9. Κωνσταντινίδου Χριστίνα
Γεννήθηκα το 1981 στο Καζακστάν. Μεγάλωσα και ζω στην Κομοτηνή από το 1989. Είμαι απόφοιτος Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (2000) με ειδικότητα Υπαλλήλων Διοίκησης του τομέα Οικονομίας-Διοίκησης. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και μητέρα ενός κοριτσιού δώδεκα ετών. Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ για πρώτη φορά με τα κοινά του τόπου μας με στόχο να αποδείξω ότι με διάθεση και συλλογική προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

10. Λαζαρίδης Γεώργιος
Διπλωματούχος Τοπογράφος Μηχανικός με ειδικότητα «Τοπογραφία Ορυχείων». Μέλος επαγγελματικών οργανισμών του  Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών βορείου Ελλάδος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Διατηρώ Τεχνικό Γραφείο Τοπογραφικών Εφαρμογών με δεκαπέντε έτη επαγγελματικής εμπειρίας. Είμαι έγγαμος με δύο παιδιά.

11. Μεσούτ  Μεχμέτ
Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κομοτηνής από το 2014 έως και σήμερα. Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με κατεύθυνση σπουδών «Συγκοινωνιακός Μηχανικός» και με θέμα διπλωματικής εργασίας «Ανάκλαση Κυμάτων από Κάθετους Διαπερατούς Κρηπιδότοιχους (με εφαρμογή στον λιμένα της Πάρου). Ασχολούμαι με Στατικές Μελέτες Φερουσών Κατασκευών Τάξης Α΄, και με Μελέτες Λιμενικών  Έργων Τάξης Α΄. Είμαι έγγαμος με τη Χασάν Σελντά, Αρχιτέκτων Μηχανικός. 

12. Μουρτίδης Ιωάννης
Γεννήθηκα το 1959 στην Ξάνθη και αποφοίτησα από την 7/τάξια Εκκλησιαστική σχολή Ξάνθης. Είμαι παντρεμένος με την Καναργιέλη Χρυσούλα και έχω  αποκτήσει μαζί της δύο παιδιά. Από το 1980 έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, αρχικά ως βιομηχανικός υπάλληλος και εν συνεχεία ως συνιδιοκτήτης του φημισμένου ταχυφαγείου «Ντόναλντ». Δραστηριοποιήθηκα στα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου μου και μεταξύ άλλων διετέλεσα: Γενικός Γραμματέας και Α΄ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Ζυθεστιατόρων και Γαλακτοκόμων Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφέρειας.  Αντιπρόσωπος του Σωματείου στην ΟΕΒΕΣ Ροδόπης. Αναπληρωτής Γ.Γ. και Β΄ Αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης. Αντιπρόσωπος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης στη ΓΣΕΒΕΕ. Πρόεδρος επαγγελματικού τμήματος της ΓΣΕΒΕΕ. Στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκλέχθηκα και διετέλεσα: Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανεξάρτητη «Μαχητική Κίνηση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Τσάκωνα. Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Συμμαχία για τον Δήμο Κομοτηνής» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτριο Κοτσάκη. Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Κομοτηνής (ΔΕΤΑΚΟΜ). Πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Εθελοντισμού - Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Επένδυσης του Δήμου Κομοτηνής. Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος Δήμου Κομοτηνής.

13. Πολιτειάδης Δημήτριος
Είμαι Οικονομολόγος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κομοτηνής και πρώην  Περιφερειακός Διευθυντής ΑΜ-Θ της Τράπεζας Πειραιώς. Γεννήθηκα και κατοικώ στην Κομοτηνή, είμαι παντρεμένος και έχω δύο γιους. Ολοκλήρωσα το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Κομοτηνή. Είμαι Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός. Εργάστηκα στην Τράπεζα Πειραιώς 34 χρόνια, εκ των οποίων τα 22 κατείχα διευθυντικές θέσεις: Υποδιευθυντής Καταστήματος Κομοτηνής, Διευθυντής Καταστήματος Κομοτηνής, Συντονιστής Διευθυντής Καταστημάτων Ροδόπης, Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Το 2014 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος και ανέλαβα καθήκοντα Αντιδημάρχου Οικονομικών. Είμαι επίσης:  Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Δημοκρίτειου  Πανεπιστημίου Θράκης.  Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Κομοτηνής. Μέλος του Δ.Σ. (ταμίας) του Συλλόγου Κατασκηνωτών Camping Φαναρίου. Μέλος της επιτροπής διαχείρισης του προγράμματος CLLD LEADER της Αναπτυξιακής Ροδόπης. Πρ. Μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Ροδόπης. Πρ. Μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Αναπτυξιακού Νόμου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Πρ. Μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

14. Μουσταφάογλου Σιμπέλ
Γεννήθηκα στην Κομοτηνή, είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Είμαι απόφοιτος Γερμανικής Φιλολογίας και Γλώσσας. Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2002 και 2006 εκλέχθηκα Νομαρχιακή Σύμβουλος Ροδόπης. Την περίοδο 2006-2010 ανέλαβα καθήκοντα Αντινομάρχη Παιδείας, Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Τουρισμού,  και έγινα συγχρόνως η πρώτη γυναίκα Αντινομάρχης στη Ροδόπη. Από το 2011 μέχρι σήμερα είμαι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής. Από το 2014 μέχρι το 2017 διετέλεσα Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης. Το 2017 ανέλαβα την Προεδρία της Ανώνυμης Εταιρίας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας και Κοινόχρηστων Χώρων «ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ» του Δήμου Κομοτηνής, θέση στην οποία θητεύω μέχρι και σήμερα. Την περίοδο 2005-2009 υπήρξα Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Κατά των Εξαρτήσεων Ροδόπης «ΟΡΦΕΑΣ», όπως και από το 2014 μέχρι σήμερα, ενώ από το 2017 είμαι μέλος του Δικτύου Κέντρων Πρόληψης Ελλάδος.

15. Ταλήπ Ζεϊρά
Γεννήθηκα το 1991 στην Κομοτηνή όπου και κατοικώ. Είμαι Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης από το 2016, Μέλος της Επιτροπής Κτηματολογίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, και Υποψήφια Διδάκτωρ Νομικής του ΔΠΘ στον Τομέα Ιδιωτικού Δικαίου με κατεύθυνση το Αστικό Δικονομικό Δίκαιο, όπου και εργάζομαι επίσης ως ωρομίσθια για επικουρία των μελών ΔΕΠ. Ακόμη, είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Τμήματος Νομικής.

16. Κιασήφ Τουργκάι
Γεννήθηκα στην Πόρπη Κομοτηνής. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ασκώ το επάγγελμα του επιπλοποιού από το 1978. Έπειτα από 41 χρόνια εμπειρίας δημιούργησα ιδιόκτητη βιοτεχνία επίπλων. Συμμετείχα στις προηγούμενες εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δημοτικό διαμέρισμα Αιγείρου. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

17. Κυριαζής Ιωάννης
Γεννήθηκα στο Νέο Σιδηροχώρι Κομοτηνής το 1959. Ασκώ δικηγορία, εγγεγραμμένος στα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, από το 1985. Είμαι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων. Διετέλεσα πρόεδρος επί μία δεκαετία περίπου στο σωματείο με την επωνυμία «Λογαριασμός Ενισχύσεως και Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Ροδόπης» με στόχο την κατοχύρωση και προαγωγή των ασφαλιστικών, προνοιακών και άλλων θεμάτων της καθημερινότητας του δικηγόρου. Συμμετείχα ως μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης επί τρεις συναπτές θητείες, από το 2008 μέχρι και το 2017 (την τελευταία θητεία με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα), μαχόμενος μαζί με τους άλλους συναδέλφους για τα μικρά και μεγάλα θέματα του κλάδου μας και όχι μόνο. Συμμετέχω στην Επιτροπή Κτηματολογίου και στην Επιστημονική Επιτροπή του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, και προεδρεύω στο Γ΄ Τμήμα του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Δικηγορικών Συλλόγων της Περιφέρειας του Εφετείου Θράκης. Συμμετείχα και συμμετέχω σε διάφορους κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας (ενδεικτικά: μέλος στα Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής και του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, πρόεδρος του Μορφωτικού Ομίλου Νέου Σιδηροχωρίου).

18. Σωτηρακόπουλος Νικόλαος
Είμαι πτυχιούχος της ιατρικής, και της ειδικότητας της νεφρολογίας από το πανεπιστήμιο της Πάτρας. Από τις αρχές του 1997 εργάζομαι ως νεφρολόγος στο Νοσοκομείο της πόλης μας. Το 2010 εκλέχθηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσα Πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ (παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, «βοήθεια στο σπίτι», ΙΑΚ). Χωρίς να παραμελήσω στο ελάχιστο τα καθήκοντά μου ως γιατρού, κατάφερα να ανταποκριθώ με επιτυχία και στα επιπλέον καθήκοντά μου ως Προέδρου, συμβάλλοντας στην κοινωνική πολιτική του Δήμου. Το 2014 επανεκλέχθηκα για δεύτερη φορά Δημοτικός Σύμβουλος και ορίστηκα Αντιδήμαρχος κοινωνικών θεμάτων. Κατά τη θητεία μου λειτούργησε το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρόγραμμα (Τ.Ε.Β.Α.), που αφορά στη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες. Από τη θέση μου είχα την εποπτεία της εφαρμογής του προγράμματος σε όλους τους Δήμους του νομού Ροδόπης. Σαν άνθρωπος θέλω να είμαι  συνεπής και αποδοτικός σε ό,τι και αν αναλάβω.

19. Λιβεριάδου Αναστασία (Νατάσα)
Γεννήθηκε στην Κομοτηνή. Από την πόλη μας έλειψε μόνο τα τέσσερα χρόνια των σπουδών της στην Εθνική Ακαδημία Φυσικής Αγωγής Αθηνών, και τον έναν χρόνο της μετεκπαίδευσής της. Υπηρέτησε επί 37 χρόνια στην Εκπαίδευση, από τα οποία 17 χρόνια σε Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού Ροδόπης και 20 χρόνια στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής απ' όπου συνταξιοδοτήθηκε το 2011 ως Προϊσταμένη. Εκλέχθηκε κατ' επανάληψη μέλος στην ΕΛΜΕ και στην ΑΔΕΔΥ Ροδόπης. Υπήρξε μέλος της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2008-2009. Από το 1993 ως το 2007 ορίστηκε από το Υπουργείο Αθλητισμού υπεύθυνη των προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού Νομού Ροδόπης, και το 2003 τιμήθηκε ως η καλύτερη Νομαρχιακή υπεύθυνη της χώρας. Σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της υπηρέτησε με ζήλο σε Αθλητικούς, Πολιτιστικούς και συλλόγους με Κοινωνική Προσφορά. Της αποδόθηκαν πολλές τιμητικές διακρίσεις από φορείς και συλλόγους. Το 2005 παρέλαβε βραβείο από τη Βουλή των Ελλήνων και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το έργο της στον σύλλογο ατόμων με νοητική υστέρηση «Άγιοι Θεοδώροι». Συνέβαλε ουσιαστικά στην ίδρυση του Ειδικού Σχολείου Κομοτηνής και το ΚΥΚΕΚΑΜΕΑ Ροδόπης. Από το 1987 είναι Πρόεδρος του συλλόγου ατόμων με νοητική υστέρηση «Άγιοι Θεόδωροι» και αγωνίζεται με πάθος για τη Μονάδα Υποστηριζόμενης διαβίωσης η οποία πέρσι επιτέλους εγκαινιάστηκε. Από το 2010 εκλέχθηκε δύο φορές Δημοτική Σύμβουλος με την «Κοινωνία Πολιτών» και υπηρετεί ως Πρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής. Επίσης είναι  Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Ροδόπης «Γυναίκα και Δημιουργία».

20. Κυριακή Γκαϊντατζή (Κική)
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κομοτηνή. Είμαι 28 ετών. Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Μαγκουρίλο και «μαμά» του μικρού Δημήτρη. Απασχολούμαι στον ιδιωτικό τομέα στην πόλη μας από το 2012. Είμαι κάτοχος πτυχίου της σχολής Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας. Στα πλαίσια των σπουδών μου διερεύνησα την στρατηγική του marketing ορισμένων γνωστών μεγάλων εταιρειών. Η προπτυχιακή μου εργασία είχε ως θέμα το e-banking και την χρήση του και ο βαθμός του πτυχίου μου καθορίστηκε από την εκπόνηση της πτυχιακής μου με θέμα η επίδραση των μέσων επικοινωνίας στην πολιτική μας συμμετοχή. Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με τον κλάδο των σπουδών μου (Μarketing, Digital Marketing, Μarketing και λιανικό εμπόριο, Marketing και οικονομία.) Δημοτική σύμβουλος στην Κοινότητα Κομοτηνής (2014-2019) Αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ. Πανθρακικού Σταδίου (2014-2019). Γραμματέας Γενικών Καθηκόντων του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής (2015-2019). Η ενασχόληση μου με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Στο ίδιο έργο θεατές, παρακολουθώντας την ανικανότητα διαχείρισης του προβλήματος  οι κάτοικοι  του  Μαυρομματίου,  για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες βλέπουν να πλημμυρίζουν πάλι τα σπίτια τους,  μόλις τα