ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2019 - 10:00
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Οι 9 υποψήφιοι της Ανταρσία στο νομό Ροδόπης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Αριστερή αντικαπιταλιστική παρέμβαση
Περιφέρεια ΑΜΘ

Για 3η φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές της περιφέρειας η Ανταρσία με επικεφαλής τον Θοδωρή Περεντίδη

Η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση-Ανταρσία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της και θα συμμετέχει για 3η φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές της περιφέρειας με επικεφαλής τον Θοδωρή Περεντίδη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, "το ψηφοδέλτιο της είναι ριζικά ανανεωμένο και αποτελείται από 51 αγωνιστές και αγωνίστριες. Το 45% των υποψηφίων είναι γυναίκες και σχεδόν το 50% είναι κάτω των 35 ετών. Η νεανική αυτή ορμή συνυπάρχει με την εμπειρία συνδικαλιστών από το εργατικό κίνημα, αγωνιστών από τα τοπικά κινήματα (αντιφασιστικά, οικολογικά κ.α.), ιδιωτικών υπαλλήλων, επιστημόνων, συνταξιούχων.

Σε αυτή την προεκλογική περίοδο η Ανταρσία στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη αντιμετώπισε πρωτοφανή νομικά, διοικητικά, οικονομικά και γραφειοκρατικά εμπόδια που στόχο είχαν τον αποκλεισμό από τις εκλογές. Όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, χωρίς δικηγόρους και υπαλλήλους, χωρίς επιχορηγήσεις κρατικές ή κομματικές, χωρίς χρηματοδοτήσεις από οικονομικούς παράγοντες.

Το κόστος συμμετοχής του συνδυασμού στις εκλογές περιορίστηκε στις απολύτως αναγκαίες δαπάνες (παράβολα, ψηφοδέλτια, αφίσα, προκήρυξη) και καλύφθηκε από τις συνδρομές των υποψηφίων του συνδυασμού καθώς και των φίλων και μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ".

Για την εκλογική περιφέρεια Ροδόπης (9 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι σε αλφαβητική σειρά)

 

 1. Γραβάνη Ηρώ, φοιτήτρια 
 2. Διαμαντής Δημήτρης, εργαζόμενος σε εταιρεία Ενέργειας
 3. Ηλιάκη Αγάπη, φοιτήτρια Ιατρικής Αλεξανδρούπολης 
 4. Μαγκλάρας Κωνσταντίνος, φοιτητής Νομικής Σχολής Κομοτηνής
 5. Μακρυγιάννης Στέφανος, δάσκαλος, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Ροδόπης
 6. Παπαδόπουλος Διονύσης, ιδιωτικός υπάλληλος
 7. Σουνδουλουνάκη Ιωάννα, ιδιωτικός υπάλληλος
 8. Τζιάρας Θράσος, χημικός, εργαζόμενος σε φαρμακευτική βιομηχανία
 9. Τσολάκ Αλή Μουσταφά, ποιητής, δημοσιογράφος, μεταφραστής.
   

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τώρα που  ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει τις πύλες για να φύγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες και προφανώς να πλημμυρίσει τη χώρα μας,  προάγγελος του τι μέλλει να  συμβεί, είναι η πολιτική που θέλει να εφα