fbpx Ο Δημήτρης Χαρίτου υπερασπίστηκε με σθένος τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2019 - 10:00
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ

Ο Δημήτρης Χαρίτου υπερασπίστηκε με σθένος τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημήτρης Χαρίτου
ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι στον υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης 

Συνεχείς επαφές με κατοίκους της υπαίθρου και γόνιμες συζητήσεις για θέματα της καθημερινότητάς τους, για τα αγροτικά ζητήματα και για τις προοπτικές του τόπου, περιλάμβανε την Κυριακή η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Χαρίτου. 

Ο κ. Χαρίτου επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, τους οικισμούς του Ροδίτη, του Θρυλορίου, της Γρατινής, της Φιλύρας και των Αρριανών, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει δεκάδες κατοίκους, να τους ακούσει και να συζητήσει με ειλικρίνεια μαζί τους για τα διλήμματα των επικείμενων εκλογών και για τις προτεραιότητες που θέτει ο ίδιος. 

Γνωστός στους περισσότερους από την κοινωνική και επαγγελματική του διαδρομή, αλλά και από την αδιάλειπτη πολιτική του παρουσία στην περιοχή μας, ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης συνάντησε θετικό κλίμα στις παραπάνω επισκέψεις και την αναγνώριση ότι κάθε φορά που χρειάστηκε, αν και δεν κατείχε κάποιο θεσμικό ρόλο, υπερασπίστηκε με σθένος τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Διαβεβαίωσε δε τους συνομιλητές του ότι είναι έτοιμος να πράξει το ίδιο με μεγαλύτερη ένταση, από θέση ευθύνης πλέον, εφόσον η κοινωνία του αναθέσει τον τόσο σημαντικό αυτό ρόλο.

Ειδικότερα, απευθυνόμενος στους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες, τους ζήτησε με τις επιλογές που θα κάνουν να κλείσουν τον δρόμο στην παλινόρθωση της Δεξιάς, να εμπιστευτούν το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για μια δίκαιη ανάπτυξη και, κρίνοντας με βάση την αξιοσύνη των υποψηφίων, να επιλέξουν μια σοβαρή και αποτελεσματική εκπροσώπηση για τον τόπο μας. 

ΟΧΙ στις επενδύσεις χρυσού από το Δημήτρη Χαρίτου
Ξεκάθαρη αρνητική στάση κατά της εξόρυξης χρυσού και των σχετικών επενδύσεων κρατάει ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου. Με τις σχετικές δηλώσεις Μητσοτάκη, οι οποίες προαναγγείλουν την επανεκκίνηση των εξορυκτικών δραστηριοτήτων στη Χαλκιδική, ο κ. Χαρίτου συντάσσεται με την πάγια αρνητική στάση της κοινωνίας της Ροδόπης σε οποιαδήποτε μορφή εξορυκτικής διαδικασίας, την οποία υπηρετεί από την πρώτη στιγμή, ζητώντας δημόσια τοποθέτηση όλων των υποψηφίων βουλευτών Ροδόπης στο ζήτημα.  

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:  "Την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την επανεκκίνηση των εξορυκτικών δραστηριοτήτων της Eldorado Gold στη Χαλκιδική, ανοίγοντας ταυτόχρονα φαρδιά – πλατιά την πόρτα στους χρυσοθήρες και για τη Θράκη.

Φυσικά, ουδόλως μας εξέπληξε η δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, καθότι ποτέ του δεν έκρυψε την αγωνία του να εξυπηρετήσει τις συγκεκριμένες «επενδύσεις».

Αλήθεια, όμως, ποια είναι η θέση των στελεχών της ΝΔ, αλλά και όσων διεκδικούν θέσεις ευθύνης, για τα περί «αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου συνολικά στη Βόρεια Ελλάδα», δηλαδή και εδώ στη Θράκη; Θα αποδοκιμάσουν ρητά τις δηλώσεις του προέδρου τους ή θα πορευτούν με μισόλογα, εφευρίσκοντας βελτιωμένες περιβαλλοντικές μελέτες και μεγαλύτερα ανταποδοτικά οφέλη, προκειμένου να στρώσουν το έδαφος στην υλοποίηση των σχεδίων των χρυσοθήρων;

Ξεκάθαρη απάντηση στον κ. Μητσοτάκη και σε όσους προωθούν, άμεσα ή έμμεσα, τις καταστροφικές «επενδύσεις» για τη Θράκη, οφείλουν να δώσουν οι ίδιοι οι πολίτες με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Βγήκαν με δελτία τύπου και  ανακοινώσεις οι αυτοδιοικητικοί σε περιφέρεια και δήμους,  για να αντιληφθούμε κι εμείς οι πολίτες,  ότι πέρασε ένας χρόνος από την …σημαντική τους νίκη,  που τους έφερε στην εξου