ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2019 - 20:28
ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Ντ. Χαριτόπουλος: Ο δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών δεν χρειάζεται γραβάτα, αλλά στολή εργασίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δήμος Μαρωνείας - Σαπών
Ντίνος Χαριτόπουλος

Μπροστά σε γεμάτες καρέκλες δήλωσε την υποψηφιότητά του με σύνθημα «Επανεκκίνηση»και ζήτησε νίκη από την πρώτη Κυριακή

Διονύσης Βοργιάς

«Επανεκκίνηση» για τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών ζήτησε ο Ντίνος Χαριτόπουλος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών σε μία εκδήλωση ανοιχτή σε όλο τον κόσμο, στο συνεδριακό κέντρο των Σαπών, μπροστά σε γεμάτες καρέκλες, έκανε γνωστό το πρόγραμμά του και ζήτησε την στήριξη όλων των δημοτών, από όλες τις περιοχές του Δήμου, για να επέλθει η προσδοκώμενη Επανεκκίνηση στον Δήμο. Κατηγόρησε τη νυν δημοτική αρχή για παραλείψεις και μη διεκδίκηση προγραμμάτων, κονδυλίων κι άλλων παροχών για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών. «Ισχυρή, δυναμική, έμπειρη αυτοδιοίκηση» ισχυρίζεται πως θα καταφέρει ο τέως δήμαρχος Σαπών κος Χαριτόπουλος, ο οποίος ανέδειξε αναλυτικά τους άξονες του προγράμματός του σε υπηρεσίες, υποδομές, τουρισμό, πρωτογενή τομέα, αγροδιατροφή και άλλα. Με μεγάλη του απογοήτευση είδε τους γύρω Δήμους να προοδεύουν, αξιοποιώντας προγράμματα, αλλά τον Δήμο του όχι μόνο να χάνει ευκαιρίες, αλλά και να μετράει διαδοχικές ήττες, όπως τα συνεχόμενα λουκέτα σε υπηρεσίες κι όχι μόνο. «Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται» είπε σχηματικά ζητώντας τον κόσμο να στηρίξει την πείρα και όχι …τα πειράματα.

 

«Υπάρχουν προγράμματα, υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά χρειάζεται δουλειά και μία δυνατή ομάδα» ήταν το μήνυμά του. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κος Χαριτόπουλος παρουσίασε υπ. Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, 81 συνολικά στον αριθμό. «Ο δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών δεν χρειάζεται γραβάτα, χρειάζεται στολή εργασίας και τριπλό βάρδια» διαμήνυσε καταχειροκροτούμενος, ζητώντας νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Απόσπασμα της ομιλίας είναι αναρτημένο με video στην σελίδα του facebook "Χρόνος Εφημερίδα".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.