ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. ΠΑΠΑΤΟΛΙΔΗ

Μπαίνει στο παιχνίδι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ το ΚΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημήτρης Παπατολίδης
ΚΚΕ
Περιφέρεια ΑΜ-Θ
Εκλογές

Ο κος Παπατολίδης φέρεται κατά του υποψηφίου περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη

Μπαίνει στο παιχνίδι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το ΚΚΕ, το οποίο έχει ανακοινώσει πως στηρίζει τον Δημήτρη Παπατολίδη ως επικεφαλής ψηφοδελτίου. Πιο αναλυτικά, ο κος Παπατολίδης εξέδωσε την πρώτη του ανακοίνωση η οποία χτυπάει τον ...Χριστόδουλο Τοψίδη, επίσης υποψήφιος περιφερειάρχη, αναφορικά με τις δηλώσεις του τελευταίου - υπό την ιδιότητά του ως προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου - για τον κατώτατο μισθό.

"Τα σχόλια αναδεικνύουν περίτρανα ποια συμφέροντα έχει επιλέξει να υπηρετήσει και αυτός ως υποψήφιος περιφερειάρχης", αναφέρει σε ανακοίνωσή του και τονίζει "οι ανησυχίες του κ. Τοψίδη πάνε χέρι – χέρι με τις ανησυχίες των μεγαλοεργοδοτών. Από τη μια πλευρά η τοποθέτηση του συγκαλύπτει την απάτη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που ξέχασε τις προεκλογικές υποσχέσεις για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και συνδυάζει τη σημερινή πενιχρή αύξηση με νέα φοροεπιδρομή που θα παίρνει πίσω ακόμα και τα ελάχιστα που θα δουν οι εργαζόμενοι από αυτή την αύξηση. 

Από την άλλη ο κ. Τοψίδης ως μεγαλοεργοδότης πάει ακόμα ένα βήμα παραπέρα απαιτώντας για χάρη του συνόλου των μεγαλοεργοδοτών όχι μόνο να μην αυξηθούν οι σημερινοί άθλιοι μισθοί, αλλά ταυτόχρονα να μειωθεί και η φορολογία των εργοδοτών". 

Στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα παρακάτω: "Οι εργαζόμενοι, οι φτωχοί αγρότες και οι αυτοαπασχολούμενοι δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από ανθρώπους που διατρανώνουν ότι είναι ταγμένοι στο στόχο της στήριξης της κερδοφορίας των επιχειρήσεων.

Στους δήμους και τις περιφέρειες σήμερα απαιτούνται περισσότερο από ποτέ άνθρωποι ταγμένοι στα συμφέροντα των εργαζομένων, αποφασισμένοι να συγκρουστούνε. Η μόνη επιλογή για τα λαϊκά στρώματα είναι η στήριξη των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης που είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές για τα δίκια του λαού".
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.