fbpx Με μήνυμα ελπίδας για τη Ροδόπη, τα εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Κωνσταντίνου Ιατρίδη
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2019 - 10:00
ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Με μήνυμα ελπίδας για τη Ροδόπη, τα εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Κωνσταντίνου Ιατρίδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κωνσταντίνος Ιατρίδης
εκλογικό κέντρο
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Την εργασιακή και διοικητική του εμπειρία προέταξε ο υποψήφιος βουλευτής εξηγώντας «αποφάσισα να έρθω στον τόπο μου, να πολιτευτώ, να προσφέρω και να βοηθήσω τον τόπο μου»

Με μήνυμα για τη Ροδόπη, τον τόπο που χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα ελπίδα, χρειάζεται αλλαγή σελίδας, εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής ο υποψήφιος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Ιατρίδης. Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία πολλών πολιτικών παραγόντων όπως ο αντιπεριφερειάρχης Α.Μ.Θ. Νίκος Τσαλικίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Απόστολος Ιωάννου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης, Γιάννης Βεζυργιαννίδης και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, καθώς και πλήθους φίλων. Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιμανδρίτης κ. Χρυσόστομος.

Ο υποψήφιος βουλευτής απευθύνθηκε σε όσους ήταν παρόντες για να τους πει «η στήριξή σας μου δίνει δύναμη και αισιοδοξία, αλλά και ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση. Ταυτόχρονα όμως με φορτώνει με ευθύνες απέναντί σας, ευθύνες προς όλους εσάς που μετά από τόσα χρόνια αδράνειας και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας, να είστε θυμωμένοι και να έχετε υψηλές προσδοκίες». 

Την εργασιακή και διοικητική του εμπειρία προέταξε, επίσης, ο υποψήφιος βουλευτής εξηγώντας «αποφάσισα να έρθω στον τόπο μου, να πολιτευτώ, να προσφέρω και να βοηθήσω τον τόπο μου να βρει τον βηματισμό του, να σταθεί στα πόδια του. Αυτό είναι για μένα το μεγάλο διακύβευμα». 

Μίλησε από καρδιάς όταν είπε «δεν χρησιμοποίησα και δεν είχα ποτέ υψηλές γνωριμίες, ούτε και τις επιδίωξα, δεν ήμουν ποτέ σε κομματικές οργανώσεις, ούτε τις χρησιμοποίησα για να ανέλθω επαγγελματικά και να αποκατασταθώ ή να γίνω οικονομικά ανεξάρτητος. Ούτε ποτέ σκέφτηκα αν θα χάσω ή θα κερδίσω μπαίνοντας στον πολιτικό στίβο. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει αρχές, αξίες, ιδανικά και οι λέξεις μαχητικότητα και αγώνας είναι πλήρως ταυτισμένες με την φύση μου και ολόκληρη την ζωή μου».

Καταληκτικά ο υποψήφιος βουλευτής δεσμεύτηκε να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις των πολιτών, τονίζοντας πως είναι αναγκαίο «να στήσουμε ένα μέτωπο ελπίδας και αισιοδοξίας για τον τόπο μας».  

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Ιατρίδης ευχαρίστησε έναν έναν όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, που είναι ένας χώρος ανοιχτός για όλους, συζήτησης και διαλόγου. 

Δραστηριότητα του υπ. βουλευτή στη Ροδόπη
Ο υποψήφιος βουλευτής έχει έντονη δραστηριότητα ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Την Δευτέρα 24 Ιουνίου το πρωί επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Κομοτηνής και ενημερώθηκε για την κατάσταση και τη λειτουργία του από τον διοικητή του Γεώργιο Φιλιππίδη και τον διευθυντή της Διοικητικής Υπηρεσίας Ευάγγελο Πολιτειάδη. Στη συνάντηση συμφωνήθηκε ότι είναι απαραίτητη η περαιτέρω ενίσχυση της μονάδας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ιδιαίτερα ενόψει της κατασκευής του νέου Νοσοκομείου και της μεταφοράς όλων των λειτουργιών του εκεί.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. ενημερώθηκε για τα βασικά στοιχεία του νέου Νοσοκομείου και για τις προοπτικές αξιοποίησης του υφιστάμενου κτιρίου, ενώ με τη σειρά του σημείωσε ότι θεωρεί ως ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία των προτεραιοτήτων ενός πολιτικού την υποστήριξη με κάθε τρόπο τέτοιων δομών, που αποτελούν το θεμέλιο της ποιότητας ζωής και μέτρο αξιολόγησης της καθημερινότητας και λειτουργικότητας μιας κοινωνίας. Επίσης, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ροδόπης πτέραρχος Ιατρίδης, δεσμεύτηκε για την μέριμνά του για διαρκείς βελτιωτικές παρεμβάσεις που συνεχώς ανακύπτουν ως ανάγκη, είτε σε θέματα εξοπλισμού, είτε όσον αφορά διαδικασίες είτε σε σχέση με την επαρκή στελέχωση του Νοσοκομείου. Εξέφρασε μάλιστα και την πρόταση να υπάρξει μέριμνα εύλογου προτιμησιακού καθεστώτος απασχόλησης ντόπιου επιστημονικού και εργατικού δυναμικού στη φάση της κατασκευής της νέας μονάδας, ενώ το ίδιο είναι σημαντικό να επιδιωχθεί για τις ντόπιες επιχειρήσεις και στη φάση προμήθειας εξοπλισμού.

Μία μέρα νωρίτερα, την Κυριακή 23 Ιουνίου, ο κος Ιατρίδης, συμμετείχε στην εκδήλωση του συλλόγου των ελεύθερων επαγγελματιών Κομοτηνής για τον εορτασμό των Αγίων Πάντων, σε κέντρο συνεστιάσεων στην Κομοτηνή. Την ίδια μέρα, ο κος Ιατρίδης τίμησε με την παρουσία του δύο καθιερωμένες εκδηλώσεις πολιτισμού και παραδοσιακών δρωμένων στη Ροδόπη, αρχίζοντας από τα Καλογιάννια 2019, που έλαβαν χώρα στο Γλυκονέρι, στον παραδοσιακό σαρακατσάνικο οικισμό. Το βράδυ ο κ. Ιατρίδης συμμετείχε στην εκδήλωση των Γυναικών Συνοικισμού Στρατώνων για το παραδοσιακό δρώμενο του Άι Γιάννη του Κλήδονα, στην πλατεία Καραϊσκάκη της Κομοτηνής. Θυμίζουμε ότι ο κος Ιατρίδης ασχολείται χρόνια με την πολιτιστική μας παράδοση ως πρόεδρος του Συλλόγου Ξυλαγανιωτών Αθηνών και αντιπρόεδρος της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος προβάλλοντας συνεχώς τη Θράκη και την παράδοσή της.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ήταν θέμα χρόνου το πότε θα επιτευχθεί η συνεργασία Γιάννη Γκαράνη,  με τον νέο επικεφαλής της παράταξης «Ξεκίνημα για την πόλη» Πέτρο Ζωγράφου,  που ανέλαβε τα ηνία μετά το θάνατο του αείμνηστου δημάρχου Τά