fbpx Μ. Χριστοδουλάκης: «Ο κόσμος ξέρει με ποιους περνούσε καλύτερα»
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2019 - 10:00
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ. ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μ. Χριστοδουλάκης: «Ο κόσμος ξέρει με ποιους περνούσε καλύτερα»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χριστοδουλάκης Μανώλης
ΚΙΝΑΛ
Κίνημα Αλλαγής

Ζήτησε ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής προκειμένου να εγγυηθεί την σταθερότητα στον τόπο, έναντι στο διχαστικό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Διονύσης Βοργιάς

Ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής ζήτησε από την Κομοτηνή ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, ζητώντας ενίσχυση του κόμματος και μεταφέροντας την πεποίθηση ότι «ο κόσμος ξέρει με ποιους περνούσε καλύτερα». Τον συνόδευαν μεταξύ άλλων οι πέντε υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. ν. Ροδόπης.

Ζύμωση με την κοινωνία
Ο μόλις 28 χρονών γραμματέας του κόμματος έκανε σύντομη στάση στην Κομοτηνή, το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουλίου και περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, συνομιλώντας με κατοίκους. «Κάνουμε πράξη αυτό που για εμάς είναι το ζητούμενο, η πραγματική μας επικοινωνία με τους πολίτες», δήλωσε και πληροφόρησε «παρουσιάζουμε την πρότασή μας για την επόμενη μέρα. Πριν από μία εβδομάδα παρουσιάσαμε στην Αθήνα το αναλυτικό και κοστολογημένο πρόγραμμά μας το «Σχέδιο Ελλάδα». Το σχέδιό μας κάνει πράξη από τη μία μεριά την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας κι από την άλλη πως θα αξιοποιήσουμε και θα διανείμουμε δίκαια την παραγωγή πλούτου, για να στηρίξουμε αυτούς που για εμάς είναι στην καρδιά των πολιτικών μας προτεραιοτήτων».

Εγγύηση εθνικής σταθερότητας
Σύμφωνα πάντα με τον κο Χριστοδουλάκη «το ΚΙΝΑΛ ζητάει από τον ελληνικό λαό μία ισχυρή δύναμη, να είμαστε εμείς την επομένη των εκλογών η υπεύθυνη αντιπολίτευση – ως αντίβαρο από τη μία μεριά στην αμιγώς συντηρητική ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας από την άλλη μεριά σε μία ανεύθυνη λαϊκίστικη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ». Στόχος είναι «να εγγυηθούμε εργασιακά δικαιώματα, σοβαρό και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος, μισθούς και συντάξεις, πραγματική προοπτική και ελπίδα για όλους τους Έλληνες και τη νέα γενιά». Σε αυτό το πλαίσιο «καλούμε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ψάχνοντας μία διέξοδο, είτε όσους ψήφισαν ΝΔ για να φύγει ο Τσίπρας. Τους καλούμε να μην παραδώσουν την προοδευτική τους ταυτότητα, να μας δώσουν δύναμη για να εγγυηθούμε εμείς την πολιτική σταθερότητα του τόπου».

Μάλιστα, ο γραμματέας εξέφρασε την πεποίθηση «οι Έλληνες θυμούνται πάρα πολύ καλά ότι όποτε η Δημοκρατική Παράταξη ήταν ισχυρή, μπορούσε η χώρα να πάει καλύτερα, ξέρουν πολύ καλά με ποιους έζησαν καλύτερα και τους ζητάμε καλύτερα να μας δώσουν την δύναμη για να γυρίσουμε σελίδα», και μετέφερε το μήνυμα «δίνουμε ραντεβού στην κάλπη και ισχυροποιούμε τον πραγματικό προοδευτικό πόλο το ΚΙΝΑΛ».

Όχι σε συνεργασία με τη ΝΔ
Σε ερώτηση του «Χ» για το εάν το ΚΙΝ.ΑΛ. θα λειτουργήσει ως δεκανίκι ένθεν κι ένθεν, ο γραμματέας απάντησε ότι το κόμμα παραμένει πιστό «στην απόφαση του συνεδρίου μας, τιμάμε απαρέγκλιτα την αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός απλώς και μόνο για να βγαίνουν οι αριθμοί. Το ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Υπάρχουν συγκεκριμένες κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ώστε να εγγυηθούμε εμείς την σταθερότητα (σ.σ. τρίτη εντολή). Όσο περνάει από το χέρι μας η χώρα δεν θα πάει σε νέες εθνικές εκλογές».

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τις προβοκατόρικες ενέργειες τις έχει κάνει επιστήμη η Τουρκία στη διπλωματία και πάντοτε προετοιμάζει επιμελώς   το έδαφος,  για να επιρρίψει ευθύνες στην Ελλάδα,  πριν προχωρήσει σε κάθε επιθετική της ενέρ