fbpx Λάπατας Αθανάσιος: "Βγαίνω μπροστά με όρεξη να προσφέρω, πιστεύω ότι το μέλλον ανήκει στους νέους"
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2019 - 10:00
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Λάπατας Αθανάσιος: "Βγαίνω μπροστά με όρεξη να προσφέρω, πιστεύω ότι το μέλλον ανήκει στους νέους"

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λάπατας Αθανάσιος
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Κοινωνία Πολιτών

Πολιτικά εμπνευσμένο και τεχνοκρατικά εφικτό, χαρακτηρίζει το πρόγραμμα της "Κοινωνίας Πολιτών" για τον Δήμο Κομοτηνής και δηλώνει έτοιμος για την εφαρμογή του, μαζί με όλη την ομάδα υπό τον Γιάννη Γκαράνη

Πολιτικά εμπνευσμένο και τεχνοκρατικά εφικτό, χαρακτηρίζει το πρόγραμμα της "Κοινωνίας Πολιτών" για τον Δήμο Κομοτηνής και δηλώνει έτοιμος για την εφαρμογή του, μαζί με όλη την ομάδα υπό τον Γιάννη Γκαράνη. Ο Λάπατας Αθανάσιος, νέος ηλικιακά και πρωτάρης στην τοπική αυτοδιοίκηση, προτάσσει την διάθεσή του για δουλειά, την όρεξη για παροχή έργου στον Δήμο και λέει με την αλήθεια που τον διακατέχει "είμαστε νέοι , έχουμε ενέργεια, αν δεν τρέξουμε τώρα πότε θα τρέξουμε;".

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κομοτηνής με την «Κοινωνία Πολιτών» και τον Γιάννη Γκαράνη, είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακός φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου της Ρώμης Guglielmo Marconi. Είναι υπεύθυνος πωλήσεων σε ελληνική εταιρία τροφίμων, με παράλληλη ενασχόληση στην οικογενειακή επιχείρηση. Εκλέχτηκε γενικός γραμματέας περιφερειακού τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Θράκης και μέλος της συνέλευσης των αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

"Θέλω να μείνω και να προσφέρω στον τόπο μου"
Μετά το τέλος των σπουδών του η επιλογή επιστροφής στον τόπο καταγωγής του ήταν συνειδητή. "Πιστεύω στον τόπο μου, πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε τον Δήμο μας ένα βήμα παραπάνω, να εξελιχθούμε και γι' αυτό έχω μείνει εδώ και δεν έχω πάρει την απόφαση να φύγω σε κάποια μεγαλούπολη ή στο εξωτερικό. Μου αρέσει η ζωή στην πόλη της Κομοτηνής, θέλω να είμαι εδώ, θέλω να προσφέρω το καλύτερο για τον τόπο μου".

Κατέρχεται πρώτη φορά ως υποψήφιος στον Δήμο Κομοτηνής έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. "Πιστεύω ότι έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να διοικήσουμε αύριο, να είμαι στην διοίκηση εφόσον μας εμπιστευτούν οι συμπολίτες μας, έχουμε καινοτόμες προτάσεις για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών μας, είμαι οργανωτικός, είμαι μεθοδικός, είμαι δραστήριος. Η νέα γενιά αναλαμβάνει δράση και βγαίνουμε μπροστά και ελπίζουμε να γίνει πράξη".

Προτάσσει το πρόγραμμα της "Κοινωνίας Πολιτών" του Γιάννη Γκαράνη για το αύριο στον Δήμο Κομοτηνής. Ένα πρόγραμμα, που όπως λέει ο κος Λάπατας "αναφέρεται στην καθημερινότητα του πολίτη, στην οικονομική ανάπτυξη η οποία έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα. Την ίδια στιγμή δεν έγιναν καθόλου περικοπές στην κοινωνική πολιτική του Δήμου Κομοτηνής.  Και αυτό γιατί έχουν πληγεί πάρα πολύ οι συμπολίτες μας από την οικονομική κρίση, με περικοπές στους μισθούς, στις συντάξεις, υπάρχει μεγάλη ανεργία στους νέους και σε μεγαλύτερη ηλικία. Ο Δήμος Κομοτηνής σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, επιμελητήρια, την Περιφέρεια και την κεντρική διοίκηση, πρέπει να υλοποιήσουμε όλοι μαζί ένα πρόγραμμα και ένα σχεδιασμό ώστε να είμαστε έτοιμοι να βγούμε μπροστά και να προχωρήσει η οικονομία της Κομοτηνής παρακάτω".

Ο Λάπατας Αθανάσιος εμφανίζεται διαβασμένος ενόψει εκλογών. Μάλιστα επισκέφτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου ενημερώθηκε για προγράμματα, και αδιάθετα χρήματα, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι Δήμοι, για την ανάπτυξη της οικονομίας και της καθημερινότητας. "Αυτός είναι ο στόχος της Κοινωνίας των Πολιτών", λέει καταληκτικά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και καλεί τους συνδημότες του  να τον εμπιστευτούν γιατί "βγαίνω μπροστά με όρεξη, ορμή, διάθεση να προσφέρω, πιστεύω ότι το μέλλον ανήκει σε εμάς τους νέους για το καλύτερο για τον τόπο μας".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ποτέ δεν είναι αργά και έτσι εν μέσω του καλοκαιριού βγήκαν τα αποτελέσματα και αναρτήθηκαν οι πίνακες στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, με προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων, υγειονομικού προσωπικού κυρίως, για τη στε