fbpx Κυρ. Μητσοτάκης: "Σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην αντιπολίτευση"
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, 2016 - 21:02
ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Κυρ. Μητσοτάκης: "Σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην αντιπολίτευση"

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέα Δημοκρατία
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κομοτηνή

Ομιλία με αναφορές στο έργο του πατέρα του Κωνσαντίνου Μητσοτάκη

 

Αθρόα ήταν η προσέλευση του κόσμου στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ξενοδοχείο Chris & Eve στην Κομοτηνή. Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας κατέκλυσαν την αίοθουσα του ξενοδοχείου, ενώ πρέπει να πούμε ότι η κινητοποίηση ήταν μεγάλη και από τους πέντε Νομούς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Την αθρόα προσέλευση παρατήρησε και ο ίδιος ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού ξεκίνησε την ομιλία του σχολιάζοντας την.

Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να ξεκινήσει την ομιλία του με αναφορές στο έργο του πατέρα του Κωνσταντίνου και πιο συγκεκριμένα στις ενέργειες του αναφορικά με τη μειονοτική πολιτική που εφαρμόστηκε στη Θράκη, αφού όπως είπε "εκείνος ευθύνεται για την πτώση των διαχωριστικών μπαρών".

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως γνωστόν είναι η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, αίτημα που διατύπωσε και από το πόντιουμ της ομιλίας του στην Κομοτηνή.

Στην ομιλία πάντως είδαμε σύσσωμη την ηγεσία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης και πολλά κομματικά στελέχη ενώ στην πρώτη σειρά των θεατών είδαμε τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο καθώς και όλους τους αντιπεριφερειάρχες. μεταξύ των καθήμενων της πρώτης σειράς και ο πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, αλλά και άλλοι διατελέσαντες σε επιτελικές θέσεις, όπως ο Άκης Γεροντόπουλος και ο Αλέκος Δερμεντζόπουλος από τον Έβρο.

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα συνεχιστεί αύριο στην Αλεξανδρούπολη.

 

Δεσμεύτηκε τη μείωση φορολογίας στις επιχειρήσεις

«Ο κ. Τσίπρας δοκιμάστηκε και απέτυχε. Αρκετή ζημιά έχει ήδη κάνει στην πατρίδα μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. «Βιάζονται να πάνε στην αντιπολίτευση, να μην ανησυχούν, σύντομα θα τους κάνουμε το χατίρι» είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.

Ο κ.Τσίπρας έχει γράψει και τον πρόλογο του τετάρτου μνημονίου, πρόσθεσε, υποχρεώνοντας τη χώρα με μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα για μεγάλο διάστημα. «Ανέβηκε στην εξουσία κοροϊδεύοντας και εξαπατώντας τους Έλληνες πολίτες. Ακόμη και σήμερα, αντί να κουνάει το δάχτυλο, ας ζητήσει συγγνώμη», είπε και συμπλήρωσε ότι «Τα φιλαράκια του Τσάβες και του Μαδούρο δεν θα κάνουν μαθήματα πατριωτισμού στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Είμαστε με την Ελλάδα και με τους Έλληνες που στενάζουν απ΄τη δικιά σας πολιτική κ.Τσίπρα, που τους φορτώσατε 86 δισ. εξαιτίας της δικιάς σας αποτυχίας πέρσι». 

Ο ίδιος στάθηκε και σε διάφορα μέτρα, στα οποία δεσμεύεται, όπως η μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις από 29% σε 20%, η μείωση του ΕΝΦΙΑ σε διάστημα 2 ετών κατά 30% και η επαναφορά των αγροτικών προϊόντων στον συντελεστή 13% ΦΠΑ. Γι' αυτές τις δεσμέυσεις, μάλιστα, κατέληξε στο ότι "μετά τις εκλογές δεν θα ντρέπομαι για όσα δεσμεύομαι προεκλογικά. Η λέξη "υπευθυνότητα" είναι άγνωστη για τον κ. Τσίπρα".

 

Αναλυτικά στον Χ της Τρίτης

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Φρονιμότερο και πιο συνετό πολιτικά και διπλωματικά,  είναι να υπάρχουν έστω και αποτυχημένες διερευνητικές επαφές,  αλλά και ανεπιτυχείς προσπάθειες διαλόγου,  παρά εντάσεις,  πολεμικές ιαχές,  καθώς και αδ