fbpx Κοινωνία Πολιτών: Έξι ονόματα ανακοίνωσε ο Γιάννης Γκαράνης
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 1 Απριλίου, 2019 - 18:17
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Κοινωνία Πολιτών: Έξι ονόματα ανακοίνωσε ο Γιάννης Γκαράνης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κοινωνία Πολιτών
Γιάννης Γκαράνης
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Λεχούδης Κίμωνας, Κιοσέ Εριτζάν, Κυρίδης Γιώργος, Μπλεκάτση Έλπη, Τζενετίδης Θέμης και Τσολακίδης Άγγελος θα διεκδικήσουν τη ψήφο μας με το συνδιασμό του Γιάννη Γκαράνη

Έξι υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε προ ολίγου ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: "Γνωστοποιούμε έξι ακόμη συνοδοιπόρους της "Κοινωνίας Πολιτών". Άξιοι συμπολίτες που στοιχίζονται στην κοινή προσπάθεια για τη συνέχιση του έργου μας και τον εμπλουτισμό του. Με ήθος, γνώση, ανυπόκριτη διάθεση συνεισφοράς στο κοινό καλό.  Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους μέχρι σήμερα υποψήφιους συμβούλους,  που συμπορεύονται μαζί μας.  Καλό, νικηφόρο αγώνα σε όλους!"

 

ΛΕΧΟΥΔΗΣ ΚΙΜΩΝΑΣ (ΚΙΜΩΝ)
Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος Διπλώματος Ειδίκευσης Φυσικής Αγωγής στην Άσκηση και Ποιότητα Ζωής - Μεγιστοποίηση Αθλητικής Επίδοσης ή Απόδοσης.

Είναι επίσης:

  • Προπονητής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία "Ηρόδικος", από 2017 έως και σήμερα.
  • Παγκόσμιος Δευτεραθλητής με την Εθνική Ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων, το 2010.

Υπήρξε δε:

  • Παίκτης των εκπαιδευτηρίων "ΔΟΥΚΑ" και πρώτος σκόρερ της ομάδας, την περίοδο 2010-2011.
  • Προπονητής του Γ.Α.Σ. Κομοτηνής.
  • Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρεία Αστικά ΚΤΕΛ Κομοτηνής Α.Ε.

 

ΚΙΟΣΕ ΕΡΙΤΖΑΝ
Γεννήθηκα στο χωριό Κάλχας Κομοτηνής το 1977. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των λογιστών από το 2005 έως και σήμερα. Από το 2007 μέχρι και το 2010 διετέλεσα Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κάλχαντος. Από το 2010 είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της "Κοινωνίας Πολιτών", και έχω διατελέσει:

  • Πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας & Κοινόχρηστων Χώρων "Ν. Τσανακλής Α.Ε.".
  • Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Οικισμών του Δήμου Κομοτηνής.

Είμαι έγγαμος και πατέρας ενός τέκνου.

 

ΚΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Έμπορος και ξενοδόχος, δραστηριοποιούμενος επί 35 χρόνια στον επαγγελματικό χώρο. Μέλος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Παντρεμένος με τη Σμαράγδα Τζεβελεκίδου με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Κυριακή και τον Δημήτρη.

 

ΜΠΛΕΚΑΤΣΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ (ΕΛΠΗ)
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη. Ακολούθως φοίτησα στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή. Στη συνέχεια των σπουδών μου απόκτησα Μεταπτυχιακό τίτλο στην Εγκληματολογία και το Ποινικό Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Poitiers στη Γαλλία.

Άσκησα την ενεργό μαχόμενη δικηγορία στην Κομοτηνή επί τριάντα συναπτά έτη. Από το 1999 έως το 2012 εκλεγόμουν στο Δ.Σ. του Σωματείου με την επωνυμία "Λογαριασμός Ενίσχυσης και Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Ροδόπης" και διετέλεσα ταμίας και γραμματέας. Κατά τα έτη 2009-2012 διετέλεσα ταμίας και γραμματέας του Δ.Σ. του παρατήματος Κομοτηνής του γυναικείου συλλόγου "Ένωση Γυναικών Ελλάδας". Κατά τα έτη 2012-2014 ορίστηκα μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Κατά τα έτη 2016-2018 εκλέχθηκα πρόεδρος στο τμήμα των Νηρηίδων των Θυγατέρων της Πηνελόπης (γυναικείο τμήμα της AHEPA). Έχω ενεργοποιηθεί για πολλά έτη στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων δημοτικού και γυμνασίου όπου φοιτούσαν τα παιδιά μου.

Τέλος, από το 2016 είμαι πρόεδρος του ΤΟΡΑ (Τοπική Οικονομία Ροδόπης - Αλλάζω) / ένωση προσώπων και συλλογικοτήτων που μέσα από εθελοντική προσφορά και δράσεις, προβάλλει πολιτιστικά και πνευματικά την πόλη μας και προσδοκά να αλλάξει την τοπική καταναλωτική συνείδηση της περιοχής. Μια από τις δράσεις του ήταν και η λειτουργία του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου Κομοτηνής. Είμαι μητέρα του Γεώργιου Μήλιογλου, δικηγόρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης, και του Ιωάννη Μήλιογλου, ειδικευόμενου ιατρού στην Παιδιατρική Κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Πιστεύω στην αλληλεγγύη, στη συνέργεια των συλλογικοτήτων, στην ισότητα των ανθρώπων και των ευκαιριών, στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο και πιο χαρούμενο μέλλον, δικό μας, των παιδιών μας και της πόλης μας. Με ελεύθερο πνεύμα, εμπειρία και όραμα, θα ήθελα να προσπαθήσω για την πόλη μας.

 

ΤΖΕΝΕΤΙΔΗΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ (ΘΕΜΗΣ)
Πριν εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2014 όπου έθεσα υποψηφιότητα για πρώτη φορά, υπηρέτησα επί 25ετία με ευσυνειδησία το κοινωνικό σύνολο ως μάχιμο στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έχοντας αποφοιτήσει από τις Σχολές Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, και έχοντας υπηρετήσει επιτυχώς όλα τα υπηρεσιακά κλιμάκια.

Αποφοίτησα επίσης από τις Σχολές Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης, και Πυρασφάλειας Αεροδρομίων. Μεταξύ άλλων θήτευσα ως :

  • Προϊστάμενος Δημοσίων Σχέσεων του Σώματος στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ
  • Προϊστάμενος Συντονιστικού Περιφερειακού Κέντρου (ΣΠΕΚ) ΑΜ-Θ
  • Προϊστάμενος Ανακριτικού της Π.Υ. Κομοτηνής και υπεύθυνος Ανακριτικού στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Διετέλεσα επίσης πρόεδρος της Ένωσης Κατωτέρων Πυροσβεστών ΑΜ-Θ. Σήμερα ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κομοτηνής, είμαι πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων "Γευσιγνωσία", και εντεταλμένος υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

 

ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Έχει εργαστεί στη βιομηχανία Πέτσας Α.Ε., στην Force Security και στον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής ως θηροφύλακας, έχει υπάρξει ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας επί μια δεκαετία πλυντήριο αυτοκινήτων, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως οδηγός στο ΚΤΕΛ Ροδόπης. Στα 45 του, μέσω πανελλαδικών εξετάσεων εισήχθη στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης του ΔΠΘ του οποίου είναι τελειόφοιτος.

Ταυτόχρονα ασχολείται μεθοδικά με τον αθλητισμό, και ως προπονητής kick boxing στον σύλλογο "Σπάρτακος", έχει αναδείξει αθλητές στην πρώτη θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος καθώς και στην τρίτη θέση σε παγκόσμια διοργάνωση. Έχει επίσης συμμετάσχει σε σειρά εθελοντικών περιβαλλοντικών δράσεων (δεντροφυτεύσεις και μπολιάσματα δέντρων, καθαρισμούς, επιμορφωτικά σεμινάρια χλωρίδας - πανίδας, κ.ά.). Το ότι είναι εθελοντής αιμοδότης, δε, συνιστά για τον ίδιο "μια φυσική ενέργεια ανθρωπιάς που οφείλουμε να την εμφυσήσουμε στις νέες γενιές".

Ο Άγγελος Τσολακίδης είναι παντρεμένος με τη Νατάσα Καρυδοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Γαλουχημένος στους διαύλους της επικοινωνιακής τέχνης ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, εφάρμοσε στο διαδικτυακό διάλογο χθες με όλους τους φορείς του Έβρου,  τη μέθοδο των συσσωρευμένων θετικών ερωταπαντ