ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, 2018 - 10:00
ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα Κατσιμίγα στο ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΜΘ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κώστας Κατσιμίγας
ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος προέρχεται από τον παλιό ΣΥΝ αλλά κινήθηκε για χρόνια στον χώρο του κέντρου και υπήρξε εκτελεστικός διευθυντής της πρώτης αιρετής διοίκησης της Περιφέρειας

“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα του Κώστα Κατσιμίγα με το ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΜΘ, σύμφωνα με δημοσίευμα της real news που κάνει λόγο για συμφωνία του πρώην εκτελεστικού διευθυντή της Περιφέρειας με το Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη.

Το δημοσίευμα, αναφέρει: Έκλεισε και οριστικά η υποψηφιότητα του Κώστα Κατσιμίγα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία είχε διαρρεύσει από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ πριν από 15 μέρες και είχε προκαλέσει έκπληξη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης “κλείδωσε”  την υποψηφιότητα του κυρίου Κατσιμίγα σε συνάντηση που είχαν στην Κουμουνδούρου. 

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος προέρχεται από τον παλιό ΣΥΝ αλλά κινήθηκε για χρόνια στον χώρο του κέντρου και υπήρξε εκτελεστικός διευθυντής της πρώτης αιρετής διοίκησης της Περιφέρειας, γεγονός που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στις προοδευτικές συγκλίσεις που επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.