ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2019 - 21:16
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Κ. Κατσιμίγας: "Δεν κάναμε επίδειξη πλούτου, έχουμε την δύναμη των ανθρώπων μας"

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κώστας Κατσιμίγας
περιφερειακές εκλογές
Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία

Με βολές κατά Μέτιου - Τοψίδη η κεντρική εκδήλωση.

Διονύσης Βοργιάς

Την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση πραγματοποιεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Κώστας Κατσιμίγας, στο ΡΕΞ, στην Κομοτηνή.

Μίλησε για ένα πρόγραμμα εφαρμόσιμο ισόρροπης ανάπτυξης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Κατηγόρησε τον Χρήστο Μέτιο ότι δεν έπραξε κανένα έργο και παρά μόνο προεκλογικές εξαγγελίες ενώ για τον Χριστόδουλο Τοψίδη σχολίασε ότι έκανε μια χολιγουντιανή εκστρατεία αλλά δεν έχει να επιδείξει ούτε μια μέρα στην δημόσια διοίκηση.

Για τον δικό του συνδυασμό ο κος Κατσιμίγας έκανε λόγο για δύναμη ανθρώπων και όχι πλούτου. Στην εκδήλωση παρέστησαν οι υποψήφιοι της παράταξης από πολλές περιφερειακές ενότητες και απλός κόσμος. Παρέστησαν επίσης μεταξύ άλλων ο υφυπουργός οικονομίας κος Γιαννακίδης, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ κκ Μουσταφά, Ρίζος, Καραγιουσούφ, Στογιαννίδης, κι άλλοι πολιτικοί.

Το αναλυτικό ρεπορτάζ θα δημοσιευτεί στην έντυπη έκδοση του "Χ" της Παρασκευής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Έχουμε συνηθίσει τις θεωρίες συνωμοσίας,  αλλά και τις υπερβολές που  λέγονται  πολλές φορές από εκπροσώπους υποτίθεται πατριωτικών κομμάτων, με τις αναφορές και αναλύσεις που κάνουν για τη Θράκη.