fbpx Κ. Ιατρίδης: «Εργατικότητα, εντιμότητα και γνήσια φιλοπατρία»
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2019 - 10:00
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ

Κ. Ιατρίδης: «Εργατικότητα, εντιμότητα και γνήσια φιλοπατρία»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κωνσταντίνος Ιατρίδης
υποψήφιος βουλευτής
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
πολιτική ομιλία
Νέα Δημοκρατία

Δήλωσε βέβαιος για την εκλογή δύο βουλευτών της ΝΔ στη Ροδόπη και απάντησε σε όλες τις πολιτικές προκλήσεις που έχει δεχθεί για την υποψηφιότητά του, ξεδιπλώνοντας τις προτάσεις του για τον τόπο

Την κεντρική προεκλογική πολιτική του ομιλία πραγματοποίησε, μπροστά σε ένα ευρύ πλήθος κόσμου, το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνος Ιατρίδης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Χρήστος κι Εύη στην Κομοτηνή. 

Ο κος Ιατρίδης ανέδειξε την απόφασή του να πολιτευθεί, εξήγησε τα κίνητρά του και τόνισε το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συντοπίτες του. Ζήτησε από τους συμπολίτες του ενότητα και ομόνοια εν όψει της κρίσιμης για τη χώρα συγκυρίας και προέταξε τη σημασία στην παρούσα στιγμή της απαλλαγής της χώρας από την αποτυχημένη τωρινή της πολιτική ηγεσία. Ζήτησε την αποφασιστική συμμετοχή των πολιτών στην αλλαγή πορείας που χρειάζεται ο τόπος και περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στη Ροδόπη, για την οποία ευθύνονται οι πολιτικοί της περιοχής. Γνωστοποίησε αναλυτικά τους προγραμματικούς του στόχους στους τομείς της γεωργο-κτηνοτροφίας, των έργων υποδομής, τουρισμού, ενέργειας, Διοίκησης και Εκπαίδευσης.

Την εκδήλωση τίμησε προλογίζοντας τον  πτέραρχο Κων. Ιατρίδη ο πανεπιστημιακός, καθηγητής γεωπολιτικής, Ιωάννης Μάζης. 

«Βέβαιη η εκλογή δύο βουλευτών της ΝΔ»

«Δεν υφίσταται δίλημμα για τους ψηφοφόρους, για τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας ειδικά και ακόμη πιο ειδικά για τους χριστιανούς ψηφοφόρους», είπε δυναμικά ο υποψήφιος και υπογράμμισε «οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ισχυρή νίκη της Ν.Δ. και αυτοδυναμία. Αυτό καθιστά βέβαιη την εκλογή 2 βουλευτών από το πρώτο κόμμα. Ο τόπος μας χρειάζεται αλλαγή και άφθαρτα πρόσωπα». Διευκρίνισε «δεν ασχολούμαι με την πολιτική, για να αποκατασταθώ επαγγελματικά ή οικονομικά. Έκλεισα έναν κύκλο ενεργούς δράσης στην Πολεμική Αεροπορία, είτε ως ιπτάμενος είτε ως επιτελικός. Συνεχίζω να είμαι ενεργός, ανοίγοντας τώρα έναν νέο κύκλο στην πολιτική, από την επιθυμία μου να  αποτελέσω συντελεστή προόδου της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Ροδόπης».

Δεν έκρυψε ότι η συγκυρία για τον τόπο δεν είναι ευνοϊκή, αλλά δήλωσε μαθημένος στα δύσκολα και έτοιμος να ανταπεξέλθει. «Η προκοπή του τόπου μας δεν επιτρέπει αναχρονιστικούς διχασμούς πάσης φύσεως. Όσοι έχουν ανοιχτό πνεύμα, πλειονοτικοί και μειονοτικοί, μπορούν να το καταλάβουν. Για τις αστοχίες της μειονοτικής πολιτικής ευθύνονται οι μεγαλόσχημοι τοπικοί ταγοί και οι επιλογές τους και μόνο η επιλογή της ενότητας και της ευνομίας μπορεί να τελεσφορήσει», είπε κατηγορηματικά. Δεχόμενος το θερμό χειροκρότημα του κοινού, είπε: «Η επιστροφή στις πατροπαράδοτες αξίες και η στήριξη του οικογενειακού θεσμού είναι αναγκαίες σήμερα περισσότερο από ποτέ. Συγκαταλέγονται σε αυτές η εργατικότητα, η εντιμότητα, η αυτάρκεια, η γνήσια φιλοπατρία.
Η Ελλάδα οικοδομήθηκε από φτωχούς ανθρώπους, που δε φοβήθηκαν το μόχθο. Το ίδιο θα κάνει και τώρα».

Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πάνω από ένα χρόνο λόγω της πανδημίας,  βιώνουμε πρωτόγνωρες  καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα, με  παγκόσμιες διαστάσεις, αρκετούς πειραματισμούς, λανθασμένες πολιτικές αποφάσεις, αλλά δυστυχώς και αλληλοσυγκρ