ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2019 - 10:00
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η κυβέρνηση με αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ ακυρώνει τη μείωση του ΦΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΕΗ
μείωση ΦΠΑ
ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν χρειάστηκαν παρά λίγες μέρες για να ξεκινήσει τις επιβαρύνσεις στα νοικοκυριά η Ν.Δ.», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση με αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ ακυρώνει τη μείωση του ΦΠΑ. Αυτό κατηγορεί με ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας «δεν χρειάστηκαν παρά λίγες μέρες για να ξεκινήσει τις επιβαρύνσεις στα νοικοκυριά η ΝΔ».

Επίσης, προστίθενται τα εξής: «Ο υπουργός Ενέργειας, κ. Χατζηδάκης, περιφέρεται στα κανάλια προετοιμάζοντας το έδαφος για το ξεπούλημα των φιλέτων της ΔΕΗ και παραδέχεται επικείμενες αυξήσεις στα τιμολόγια των καταναλωτών. 

Οι αυξήσεις αυτές θα ακυρώσουν τη μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια από το 13% στο 6% που ψήφισε με αναδρομική ισχύ από τον Μάιο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία μειώνει αισθητά τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και αποτελεί ανάσα για τα νοικοκυριά».

Άξιο αναφοράς πάντως είναι πως οι καταναλωτές δεν θα πληρώνουν περισσότερα – μέχρι στιγμής τουλάχιστον, καθώς θα μειωθούν τα χρήματα που δίνονται προς άλλες κατευθύνσεις μέσα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Ωστόσο, δεν θα δουν και μείωση των λογαριασμών.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Έχουμε συνηθίσει τις θεωρίες συνωμοσίας,  αλλά και τις υπερβολές που  λέγονται  πολλές φορές από εκπροσώπους υποτίθεται πατριωτικών κομμάτων, με τις αναφορές και αναλύσεις που κάνουν για τη Θράκη.