fbpx Γνωρίστε τους 8 νέους υποψήφιους της "Κοινωνίας Πολιτών"
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2019 - 15:38
ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΑΡΑΝΗ

Γνωρίστε τους 8 νέους υποψήφιους της "Κοινωνίας Πολιτών"

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκλογές
Δήμος Κομοτηνής
Κοινωνία Πολιτών
Γιάννης Γκαράνης

Το μήνυμα Γ. Γκαράνη

Δυναμώνει καθημερινά η "Κοινωνία Πολιτών" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, καθώς ανακοινώθηκε η ενίσχυση του ψηφοδελτίου με άλλους οκτώ υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. "Η νέα «Κοινωνία Πολιτών» μεγαλώνει και δυναμώνει. Ακόμη οκτώ άξιοι συμπολίτες μας ενώνονται με την κοινή μας πορεία για τη συνέχιση της Προόδου με Πράξεις. Τους ευχαριστώ από καρδιάς. Καλή δύναμη στον νικηφόρο αγώνα μας", αναφέρει σε μήνυμα του ο κος Γκαράνης. Ακολουθούν οι υποψήφιοι και τα βιογραφικά τους.

1.ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΕΜΗΧ

Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας του ΤΕΙ Αθήνας. Ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στην "MDA ΕΛΛΑΣ  - Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις", στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, και στο Νοσοκομείο "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ". Προσφέρει εθελοντική εργασία στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής  Υγείας Π.Ε. Ροδόπης "ΟΡΦΕΑΣ", και ψυχοκοινωνική και γνωστική στήριξη σε παιδιά Ρομά του 12ο Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής. Συμμετέχει στην έρευνα για την ενδοοικογενειακή βία στη Θράκη με τίτλο "Προσέγγιση δύο κοινοτήτων".

2.ΙΣΜΑΗΛ ΛΕΒΕΝΤ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κομοτηνή.Είμαι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. και ασκώ το επάγγελμα του μηχανικού από το 1996 μέχρι σήμερα διατηρώντας τεχνικό γραφείο στην Κομοτηνή.Η ενασχόλησή μου με τα κοινά της πόλης ξεκίνησε το 1998 όταν για πρώτη φορά έθεσα υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές  και εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος. Από το 1998 μέχρι σήμερα εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος επί 4 θητείες κατά τα έτη: 1998-2002 όπου διετέλεσα αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και καθαριότητας το έτος 2002. 2003-2006 όπου διετέλεσα αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών την περίοδο 2003-2004. 2010-2014 όπου διετέλεσα αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας την περίοδο 2013-2014. 2015-2019 όπου διετέλεσα αντιπρόεδρος στην ΔΕΥΑΚ την περίοδο 2014-2015 και αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, καθαριότητας, τεχνικών έργων και πολεοδομίας την περίοδο 2015-2017. Από το 2017 έως και σήμερα είμαι δημοτικός σύμβουλος με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Όλα αυτά τα χρόνια έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης την οποία προτίθεμαι να εισφέρω εκ νέου προς όφελος των συνδημοτών μου και του Δήμου Κομοτηνής.

3.ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κομοτηνή. Είμαι Δικηγόρος παρ' ΑρείωΠάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και ασκώ εδώ και 15 χρόνια μάχιμη δικηγορία, διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στην Κομοτηνή. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο και την Πολιτική Επιστήμη από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2003 έως και το 2015 ανήκα στο έκτακτο βοηθητικό προσωπικό του Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ από το 2003 έως το 2007 διετέλεσα Ειδική Συνεργάτης σε νομικά θέματα του Δήμου Μαρώνειας. Το 2014 εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοινωνία Πολιτών» και από το 2017 έως και σήμερα είμαι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Διετέλεσα Αντιπρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της αναπτυξιακής ανώνυμης εταιρίας του Δήμου Κομοτηνής «Κ. Καραθεοδωρή Α.Ε.», μέλος της Επιτροπής Εποπτείας και Διαχείρισης της Παπαδριελλείου Δημοτικής Πινακοθήκης του Δήμου Κομοτηνής κ.ά. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ», μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Κομοτηνής των «Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος», και άλλων σωματείων της περιοχής μας.

4.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΛΟΥΣΗ

Γεννήθηκα στη Γρατινή Κομοτηνής και είμαι παντρεμένη με τον Μαλούση  Αναστάσιο, δημοτικό υπάλληλο και πρώην ποδοσφαιριστή A΄Εθνικής, και έχω δύο κόρες: την Αναστασία και τη Γεωργία. Είμαι εκπαιδευτικός, απόφοιτη της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού  του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και εργάζομαι στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε διοικητική θέση. Σύντομα ολοκληρώνω τις σπουδές μου για ένα ακόμη πτυχίο από τη Σχολή Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του τμήματος  Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης τουΔημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Συμμετέχω ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας ως Πρόεδρος  του Πολιτιστικού Λαογραφικού Επιμορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Γυναικών Γρατινής, καθώς επίσης ως ενεργό μέλος άλλων πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας

5.ΧΡΥΣΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων, με τίτλο «τεχνολόγος καινοτομικών εφαρμογών στην αγροτική οικονομία και βιομηχανία (κατεύθυνση δευτερογενούς τομέα)», του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εργάστηκα ως  υπάλληλος γραφείου στα καταστηματα (e-shop) Μιχαηλίδου Μ. & ΣΙΑ Ο.Ε, στη Δ/νση μεταφορών & επικοινωνιών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ), στον ΔΕΔΔΗΕ, στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης καθώς και στην ψηφιοποίηση εγγράφων. Παρακολούθησα μαθήμτα Β΄κύκλου Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, καθώς και το πρόγραμμα του Μακεδονικού Ινστιτούτου Εργασίας"Μηχανογραφημένη Λογιστική”. Παρακολούθησα επίσης προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που υλοποιήθηκαν από τη Δημοτική Εταιρεία Επαγγελματικής Κατάρτισης & Μελετών (ΔΕΕΚΜΕ) του δήμου Θεσσαλονίκης και από τον διεπιχειρησιακό σύνδεσμο – ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ Θεσσαλονίκης.

6.ΠΕΤΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκα στην Κομοτηνή. Είμαι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σχολής Θετικών Επιστημών, Τμήμα Γεωλογίας, και Μέλος του ΓΕΩΤΕΕ από το 2007. Από το 2008 διατηρώ ιδιωτικό μελετητικό γεωλογικό γραφείο, όπου ασχολούμαι με ιδιωτικά και δημόσια έργα. Έχω υπάρξει συνεργάτης της Geomatics S.A.  στο έργο του αγωγού φυσικού αερίου (TAP), και έχω εργαστεί στη ΛΑΪΦ-Τ Λιπάσματα και Πλαστικά Θράκης Α.Ε. ως  υπεύθυνη οργάνωσης αποθήκης και διαχείριση αποθεμάτων. Από το 2013 ανήκω στο επίσημο μητρώο αξιολογητών του ΕΦΕΠΑΕ και έχω συμμετάσχει σε τέσσερις αξιολογήσεις για το ΕΣΠΑ 2014-2020. Τελευταία εργάζομαι παράλληλα και στο Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο Δημητριάδης Α.Ε. Μιλώ αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

7.ΒΕΡΤΙΚΟΒΑ ΛΙΟΥΝΤΜΗΛΑ

Είναι διπλωματούχος Make up artist της Ανωτάτης Σχολής Επαγγελματικού Μακιγιάζ της Γαλλίας ”ATELIER INTERNATIONAL DE MAQUILLAGE” και της Σχολής Επαγγελματικού Μακιγιάζ της Μόσχας “CREATIVE MAKE – UP ARTIST”. Από το 2008 διατηρεί το Σαλόνι Ομορφιάς “Beauty Star”. Συμμετέχει σε διεθνείς διοργανώσεις του κλάδου αλλά και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας σκηνής. Η δουλειά της έχει φιλοξενηθεί σε έντυπες εκδόσεις πανελλαδικής εμβέλειας όπως αντίστοιχα και σε τηλεοπτικά πλατό, μέσα από συνεργασίες με τους δημοφιλέστερους εκπροσώπους της χώρας. Πραγματοποιεί συχνά πιστοποιημένα σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα για τους επαγγελματίες του κλάδου της ομορφιάς, ενώ έχει γράψει και σχετικό εγχειρίδιο για την ειδική τεχνική τοποθέτησης βλεφαρίδων που εισήγαγε πρώτη στην Ελλάδα.

8.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Γονείς του είναι ο Γιώργος και η Χρυσούλα Παπαδοπούλου. Απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, από το 1999 διδάσκει στη Β΄θμια Εκπ/ση ως Καθηγητής Πληροφορικής. Σήμερα είναι Τομεάρχης Πληροφορικής και Οικονομίας/Διοίκησης στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Κομοτηνής. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) στις Διεθνείς Οικονομικές και Επιχειρηματικές Σχέσεις από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ (Α΄ Βραβείο Αριστείας) και ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Μεταπτυχιακών Σπουδών ΔΟΣΑ, μεταξύ 2009 και 2011. Κατέχει επίσης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Υπότροφος Αριστείας) και MBA (Master of Business Administration) από το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Derby. Παρακολουθεί εξ αποστάσεως Πρόγραμμα του East University of London στην ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων και την ηλεκτρονική εγκληματολογία. Υπήρξε επιμορφωτής εκπαιδευτικών στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και συμμετέχει με Projects που οργανώνει με τους συναδέλφους του, σε Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά Προγράμματα Erasmus+. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του ΔΠΘ με αντικείμενο τη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και την Ηγεσία στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Ελλάδα. Πρώην καλαθοσφαιριστής, είναι απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Γ΄ κατηγορίας. Πιστεύει στην αναβάθμιση και προβολή της Κομοτηνής σε μία σύγχρονη ανταγωνιστική πόλη, ιδανική να ζεις και να εργάζεσαι.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Γαλουχημένος στους διαύλους της επικοινωνιακής τέχνης ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, εφάρμοσε στο διαδικτυακό διάλογο χθες με όλους τους φορείς του Έβρου,  τη μέθοδο των συσσωρευμένων θετικών ερωταπαντ